Ženina avantura

Prošle godine žena i ja smo otišli u Španjolsku na ljetovanje, rezervirali smo 10 dana u hotelu sa 5 zvjezdica koji je bio gotovo na obali. Kad smo došli na recepciju dočekalo nas je neugodno iznenađenje, zbog njihove pogreška naša soba je bila zauzeta i oni su nam ponudili besplatni smještaj, do sutra dok se soba ne oslobodi. Smjestili su nas obližnji hotel sa 3 zvjezdice.
Taj hotel je mnogo lošiji i jeftiniji, žena je bila ogorčena i vrlo ljuta i željela se žaliti, ali ja nisam htio, jer nije bio problem do sutra izdržati.
Inače imam 55 god, a žena je 10 godina mlađa od mene. Visoka je 170cm, 70ak kg, zadnjih par godina je nabacila pa je imala par manjih šlaufa na stomaku. Ima kratku plavu kosu i što je najvažnije ima velike silikonske cice, koje ja obožavam. Kad se sagleda cijela vrlo mnogo liči na onu pjevačicu Daru.
Kad smo došli u taj hotel, samo smo ostvili stvari u hotelu i otišli u obilazak grada, te nakon toga na plažu. Predvečer smo došli umorni u sobu, otuširali se i bacili u krevet. U sobi do nas su očito bili neki naši klinci, jer su u sobi odzvanjale cajke. Bilo je toliko glasno da nije mogla zaspati, govorila je meni da odemo do sobe i rečem im da smanje, ali ja sam već hrkao. Inače cijelu ovu priču mi je žena ispričala par mjeseci nakon što smo se vratili sa ljetovanja, pa tako znam određene dijelove priče…
Da se vratimo na priču, kako sam ja već zaspao. Ona je sama odlučila otići do te sobe. Inače uvijek spava u čipaknim spavačima koje imaju duboki dekotle i dužinom su tek nešto ispod pičke. Odlučila ja otići u toj spavačici, jer joj se nije dalo oblačiti da ode do vrata koja su bila svega 2 metra od naših i ode je svakako nitko ne zna.
Otišla je i pokucala, ali niko nije otvarao, nisu čuli od muzike, pa je još jednom pokucala ovaj put glasnije.
Začuo se glas, “Just a moment!”  Nakon 10ak sekundi, vrata je otvorio neki momak od možda 23-24 god, po njezinim riječima. Bio je u badel mantilu.  Ali stvar je u tome što to nije bio njegov badel m…procitaj vise na Pusica.com