Zabranjena ljubav (mama i ja ) 3.1

Prica je nastavak predhodna 2 dela… Nedelja ujutro je osvanula, cini mi se nikada brze.
Mama se prva probudila i skuvala nam kafu dok sam ja jos uvek spavao u krevetu. Osetio sam njen nezni dodir na mom ramenu i divan glas kako me budi.-Ustaj, skuvala sam nam kafu.-rece mama neznim glasom.Pogledao sam je i to je bilo predivno budjenje. Najlepsi pogled koji sam mogao da dobijem ujutro. Brzo sam se podigao, uhvatio je za ramena i nezno poljubio.-Dobro jutro.- izgovorio sam dok sam je sa smeskom gledao u oci.Mama me je takodje gledala u oci i tiho mi odgovorila. Imao sam osecaj kao da se topi pod mojim dodirom i to mi je ovo budjenje cinilo jos lepsim.-Hajde sredi se u kupatilu, pa da se polako spremamo. Danas cemo polako nazad.-Uh, bas bih voleo da mozemo ostati jos par dana.-mrmljao sam sebi u bradu dok sam isao ka kupatilu.
Brzo sam se sredio i cim sam seo da popijem kafu, usla tetka je  da se pozdravi sa nama. Zezali smo se dok smo pili kafu, kao da ne zelimo da se razilazimo nikada. Ipak, u jednom momentu mama se podize od stola i poce polako da sprema stvari. Celo to vreme, kao da se nikada, nista nije desilo izmedju nas. Ni jednim potezom nismo dali ni naslutiti da smo mnogo blize jedno drugom, nego sto su majka i sin. Ubrzo smo bili spremni da krecemo , a u tom momentu se pojavio i tetak. Tetka se silno zahvaljivala na nasoj podrsci, strpljenju i razumevanju.Prosto nam je bilo neugodno.
Ipak, u jednom momentu smo seli u auto i krenuli polako kuci. Poceli smo da ih komentarisemo, kako je mnogo dobro sto su se izmirili, kako bi dobro bilo da se vise nikada ne razdvajaju,…Ustvari, bili smo sretni zbog njih, sto su opet zajedno.Cim smo izasli na autoput, uzeo san maminu levu ruku i poljubio joj saku. Ona se blago okrenula ka meni, sa blagim osmehom na licu, bez da je ista rekla, a nije ni morala. Njene oci su sijale i odavala zar u njenom pogledu. Da je nisam nisam znao od rodjenja rekao bih najopustenija osoba na svetu. Ipak, znao sam da duboko u njoj nesto…procitaj vise na Pusica.com