Veterinarka

Maloj maci je bila potrebna hitna pomoc, Obožavao sam životinje, i do sada sam ih imao već nekoliko, najčešće pse, te dva kanarinca i jednu mačku. Doduše mačku je uzela bivša djevojka, ali čisto da mi napakosti, pa mi je njena mama sa kojom sam bio u dobrim odnosima javila da je mačka završila kod nje, a njena kćer, tj moja bivša završila kod nekog kretena. 
Mislim, dok mi je opisivala tipa skoro sam prasnuo u smijeh, ali sam se suzdržao, pa sam rekao nesuđenoj punici da zadrži mačku kao uspomenu na mene. I tako sam se oprostio od mačke, a i nesuđene punice. 
 
Uglavnom prošlo je već godinu dana kako sam izgubio posljednjeg psa, od starosti je uginuo, naravno, ali kao i svaki put bio je to težak rastanak. Rekao sam sam sebi da više neću uzimati nikakve ljubimce, jer je dosta teško podnositi takve gubitke. 
 
Jedan dan sam se vračao sa posla i primjetio malu mačkicu uz rub ceste, potpuno izgubljenu i koliko sam vidio sa slomljenom nogom. Zaustavio sam auto, te se vratio i pokupio ju sa ceste. Samo je tiho mjaukala i stisla se u mojim rukama. U autu sam imao jedan ručnik koji mi je trebao poslužiti ako moram mjenjati gumu ili nešto slično, te sam ju zamotao u njega. Odvezao sam se do veterinarske u blizini, gdje sam dolazio i sa psima prije, pa sam znao veterinare tamo. Kad sam stigao dežuran je bio moj frend Zlatko, pa sam mu objasnio o čemu se radi. Uzeo je mačku i pozvao Tijanu, veterinarsku tehničarku, da preuzme mačića i pripremi ga za pregled. Kad sam ugledao Tijanu nešto mi je preskočilo kako u grudima, tako i u gaćama. Tijana je bila jako jako zgodna i čak jako sexy u onoj kirurškoj odjeći. Nasmješila mi se gledajući me direktno u oči dok je uzimala mačića od mene. Dok smo prebacivali mačića dotakli smo se rukama i nehotice sam okrznuo njenu sisu, na što se ona samo jače nsmješila i uzela mačića, te otišla na rendgen sa njime ili njom. 
 
Zlatko i ja smo ostali razgovarati dok nije došla Tijana i rekla da je mačić spreman, pa je Zlatko otišao, a njoj je…procitaj vise na Pusica.com