Već dugo nisam dobila kurca, a potreba je potreba

Već dugo nisam dobila kurca, a potreba je potreba
Erotske priče: Već dugo nisam dobila kurca, a potreba je potreba
Imao sam firmu u jednom manjem gradu, sa 17 zaposlenih i to uglavnom žena, jer je takav bio tip posla. U toj poslovnoj zgradi je bilo još nekoliko raznih ureda, par odvjetnika, velika trgovina mješovite robe, željezarija i jedna mesnica. 
 
Ta mesnica je bila inspiracija, da me pogrešno ne shvatite, ne meso, već gazdarica. Njen suprug koji je bio moje godište je iznenada umro od infarkta na poslu, a ona nikad nije dolazila u mesnicu. s obzirom da su imali dvoje djece morala je nastaviti sa poslom, a tu su joj pomogli dečki koji su radili kod njenog muža i koji su ga voljeli i cijenili, pa nisu otišli. Uglavnom, ja sam nju i prije nekoliko puta primjetio kad je bila sa mužem na nekom od raznih partija u gradu. Njen muž i ja smo se dobro poznavali, a nju sam znao površno. 
Ja se nisam nikad ženio, bio sam, što kažu.. . kurviš i ženskaroš. Čak sam uspio pojebati i dvije cure koje su kod mene radile, onako na brzaka u uredu, ali te mlađe me nisu baš privlačile. 
Sanju sam primjetio malo bolje kad je došla na sastanak korisnika poslovnih prostora u zgradi, a tada je bila još sva u crnini, ali svejedno je bila izuzetno sexy i sa svojim povećim sisama, te plavom kosom skupljenom u rep probudila je moj kurac u hlačama. Nakon sastanka sam ju pozvao na piće, te je pristala iako nevoljko. 
Sjeli smo u kafić u koji sam nekad zalazio sa njenim mužem, pa smo razgovarali o svemu pomalo, najviše o tome kako se je snašla u novoj situaciji i koliko je teško imati dvoje djece na studiju van kuće, te je povremeno osjećala osamljenost. Od tog razgovora je prošlo skoro mjesec dana i sve ćešće smo se sretali u zgradi, a onda se desilo.. .. 
Sjedio sam u uredu i pripremao papirologiju za sutra, pošto sam imao neki sastanak u Splitu. Cure su već otišle prije sat vremena, a ja bio zadubljen u neke papire, kad sam čuo da netko kuca na vrata. 

– Naprijed! -povisio sam glas, a onda je Sanja provirila unutra, pa sam ju br… Pročitajte više