Uredjenje stana

Dizajnerka je savrseno odradila posao…Kupio sam novi stan i trebao sam ga namjestiti, ali malo mi je falilo ideja kako namjestiti. OK, znao sam šta bi htio, ali….nisam imao volje se povlačiti po trgovinama. To jednostavno nije bio moj đir. S obzirom da mi novac nije predstavljao problem, angažirao sam jednu firmu koja se bavi uređenjem interijera. Tip koji mi se javio rekao je da će poslati dizajnera na moju adresu, a ja sam ostavio svoj broj mobitela da me kontaktira.
 
Nakon dva dana nazvao me ugodan ženski glas i predstavio se kao Ksenija, dizajner interijera, te je upitala kada bi mogla doći pogledati stan. Dogovorili smo se za taj petak pošto sam ja na putu, a ona se složila.
Taj petak sam ja bio u stanu kad me nazvala, te sam joj otvorio elektronsku bravu na ulaznim vratima. Kad je došla u stan ugledao sam visoku brinetu, lijepog lica,većih grudi i zamamne stražnice. Duge noge u štiklama su naglašavale stražnjicu, a izgled je odgovarao njenim ugodnom i sexy glasu. Svašta mi je prošlo kroz glavu, ali sam se suzdržao od komentara. Primili smo se posla i rekao sam joj što me interesira, te da ima slobodne ruke po pitanju uređenja, te da financije nisu ograničene. Kimnula je glavom, rekla da će napraviti projekt, te da se čujemo za par dana. 
Kad je otišla ja sam uživao u tragovima njenog parfema koji je ostao iza nje i razmišljao sam o njoj. Bila je pravi komad i možda koju godinu mlađa od mene. Nisam primjetio prsten na ruci, ali znao sam da to ne znači ništa. Dosta žena koje su bile udate nisu nosile prsten, tako da to i ne mora biti neki poseban znak.
 
Čuli smo se nakon par dana, te je rekla da bi navratila da mi pokaže idejni projekt, te da ako imam kakve zamjerke u vezi boja, materijala i slićnog, da odmah to raščistimo. Dogovorili smo se da dođem kod nje pošto je ona uglavnom radila od kuće, a u ured je išla rijetko.
 
Došao sam pred njenu zgradu i stigao na peti kat, a to je i bio zadnji kat, te sam ušao u predivno uređen stan. Imala je veliku…procitaj vise na Pusica.com