Uredjenje stana 2. deo

Nastavak avanture sa napaljenom dizajnerkom.(Uredjenje stana).Ksenija i ja smo nastavili našu vruču večer pod tušem. Ušao sam u tuš kabinu i primio ju s leđa za njene velike sise i počeo ih milovati, a kako je već bila od sapunice ruke su samo klizile po njenim grudima. Ona se je naslonila na mene i prepustila se mojim rukama zatvorivši oči. Trljao sam joj bradavice i mjesio sise dok je voda curila po nama.
U jednom trenu sam krenuo rukom niz njen trbuh i počeo joj milovati brežuljak sa dlačicama, a onda sam zavukao ruku još niže i došao do klitorisa. Ona je zadigla malo desnu nogu, tako da sam joj mogao trljati klit i picu zajedno. Počela je uzdisati, a kad sam stavio dva prsta u picu i počeo trljati unutrašnjost pice, te dlanom trljati klit počela se tresti i ubrzo je ponovo svršavala. Sad su se njeni sokovi miješali sa vodom i sapunicom.
 
Pridržavao sam ju dok se nije smirila, a onda sam ju primio za ruku i onako mokru poveo do sobe. Legli smo na krevet i nastavili smo se ljubiti i grliti, a ona mi je počela drkati kurac, te je uskoro bio spreman. Okrenuo sam ju na trbuh, te sam kleknuo iznad nje. Kurac mi je milovao razmak između njenih guzova, a ja sam se počeo pomalo micati naprijed nazad trljajući kurac o njenu guzu, a onda sam ga primio jednom rukom, a drugom malo razmaknuo noge i guzove, te ga namjestio na ulaz u njenu picu i lagano ga gurnuo unutra. Ona je samo zadovoljno promumljala i još malo raširila ruke.
Ja sam se naslonio na madrac sa rukama i počeo ga onako raširenih nogu zabijati u nju. Ona je samo stiskala plahtu i grabila ju rukama dok sam ja punio njenu picu. S obzirom da sam bio već narajcan još pod tušem znao sam da neću dugo, te sam usporio sa zabijanjem u njenu picu. 
Išao sam polako i skroz do jaja, a nakon minute takvog jebanja sam osjetio da mi dolazi i ubrzao sam, te sam se sa jakim trzajem zabio do kraja u njenu picu i eksplodirao u njoj. Ona je samo vrisnula i onda se opustila. Ja sam se još nekoliko puta trznuo i iscijedio do kr…procitaj vise na Pusica.com