Upoznavanjem domine sam tek shvatio sto želim i sto znači dobar sex (BISEX MMŽ)

bisex
Bilo je to jednog običnog dana šetao sam gradom kao i uvijek poslijepodne, ugledao sam mladu atraktivnu plavušu kako sama sjedi na fontani u parku. Malo sam razmislio i odlučio zašto joj ne prići. Krenuo sam prema njoj sav uzbunjen, kad sam došao predstavio sam se i krenuo s upoznavanjem.. .. nakon nekoliko minuta krenuli smo u prvi kafiću na kavu, uz ugodan razgovor pozvala me je kod sebe na večeru večeras u 21 h, naravno pomalo iznenađen pristao sam i već se počeo uzbuđivati. 
 
Sto se više približavalo 21 h sve sam više bio nemirniji, otuširao se spremio, kupio ružu i krenuo prema njoj. Kad sam došao ugodno smo ćaskali uz večeru pa onda uz koju čašu vina poprilično se opustili te počeli pričat o sexu i maštarijama. Rekla mi je da ima malu tajnu ali ne želi mi odmah otkriti jedino me tražila da pristanem i da će mi biti ugodno, naravno pun znatiželje pristao sam te smo se uputili u sobu.
Ušli smo te mi je odmah s vrata opalila 2 jaka samara rekla da se skidam i da je oslovljavam sa gospodarice. Skinuo sam se pomalo uplašen, bacila me je na krevet te stala iznad mene počela mi je svojim štiklama lagano tući kurac i jaja sto me je malo borilo ali i pasalo, nakon toga je počela pišati po meni sto me je uzbudilo i već mi je kurac bio jako ukrućen. Sjela mi je na lice i rekla da joj očistim pickicu i guzu te da nemam sreće jer joj se ne kaka. 
 
Počela je da mi puši kurac jako i do kraja a rukom mi je prelazila preko supka i u jednom trenutku počela lizat supak i drkat. Nakon sto je dobro navlažila moj supak počela mi je stavljati prst pa dva.. . digla se s kreveta zakačila svoj strapon te mi naredila da se okrenem i naguzim sto sam i poslušao odmah mi ga je jako zabila sto me je zabolilo ali sto je vise zabijala vise mi je i paso počela me tuče po guzi i drkat moj tvrdi kurac. Izvadila ga je i rekla da kliknem pred nju i dobro joj očistim strapon.. . kad sam očistio strapon rekla mi je da ima želju da joj ližem znojne pazuhe sto sam odmah krenuo i već mi je kurac…procitaj vise na Pusica.com