Tuširala sam se u muškoj svlačionici,dok nisu upala dva

Zovem se Edina. Živim u Zenici. Podijeliću sa vama nekoliko mojih seksualnih iskustava.
Nevinost sam izgubila u četvrtom razredu gimnazije, sa mojim tadašnjim momkom, koji je bio dvije godine mlađi od mene. Još sam bila u vezi sa njim kada sam na ekskurziji spavala sa profesorom biologije. koji me je tada ucijenio za pozitivnu ocjenu iz biologije. Budući da sam imala sedam negativnih ocjena na polugodištu, od kojih je jedna bila iz biologije, morala sam to da uradim, jer mi se nije ponavljao posljednji razred. Dakle, njih dvojica su mi bili prvi odnosno drugi muškarac. Prvi  je bio odličan, a ovaj drugi (profesor), da ne lažem, je bio, dobar takođe.

Ovo što ću ispričati se desilo u posljednjem polugodištu četvrtog razreda. Muškarci su imali fizičko i igrali napolju fudbal. Gledala sam ih malo sa tribina, pa sam onda pošla do njihovih svlačionica. Nisam imala namjeru da sjedim na užareoj tribini i glasno da navijam, kao što su činile ostale cure iz razreda. Radije sam odabrala da siđem u hlad svlačionice  i da se osvježim pod tušem.
Ušla sam u prostor sa tuševima i pogledala na sat. Utakmica će trajati još pola sata pa sam zaključila kako imam sasvim dovoljno vremena da se istuširam hladnom vodom. Skinula sam sve sa sebe, dakle i gaćice i grudnjak, ostavila svu tu odjeću na ulazu u prostoriju pa bosa otišla do tuša. Kad je iz njega potekao mlaz hladne vode osjetila sam kako se znoj sa mog tijela ispire i prepustila se užitku.
Prekinuli su me koraci koji su iz hodnika vodili u svlačionicu.
„Stvarno si glup. Zbog tebe smo obadvojica popušili crveni“, čuo se muški glas.
Uhvatila me panika i na trenutak sam se potpuno ukočila. Zatvorila sam vodu i potrčala prema svojoj odjeći. Uspjela sam samo da dohvatim gaćice ali su se tada vrata otvorila i preda mnom su se našla dvojica isključenih igrača. Gaćicama sam sakrila međunožje. Njih dvojica su stajali i gledali me frapirano.
Vrlo su brzo došli sebi obadvojica.
„Ha, možda i nije loše što smo isključeni“, reče jedan…procitaj vise na Pusica.com