Test za preljub

U braku sam  tri godine, u meduvremenu dobili smo cerkicu. Svoju zenu obozavam, druge zene sam primjecivao ali vazda sa dozom umjerenosti. Zena kako je dobila novi projekat stalno je radila , dolazila bi kuci umorna posvetila bi se cerkici i legla bi u krevet iscrpljena. Sedmice su prolazile nas seksualni zivot nije postojao, dva puta sam pokusao da joj pridem ali me je odbila “ umorna sam“.
 
Rekla mi je da mora na poslovni put pet dana u Njemacku da finalizira projekat i nakon toga ce imati vremena za nas. Rekao sam joj da je proslo puna dva mjeseca kako nemam odnos da sam napaljen kao bik, ona se nasmijala samo.
 
U ponedeljak sam je odvezao na avion, zazelio joj sretan put i brz povratak, poljubili smo se prije nego sto se rastali dobacila mi je „budi dobar“…
 
U srijedu popodne vratio sam se sa posla u podne, istusirao sam i htio sam da se odmorim jer moja mama ce otici po djevojcicu u vrtic tako da sam imao vremena da se opustim i da procitam jedan clanak.
 
Zacuo sam zvono na vratima, otvorio sam vidio sam Lejlu na vratima. Lejla je pripravnik u firmi gdje mi radi zena.
Mlada djevojka sa svojih 24 godine, crna kosa se spustala na ramena, bila je u crnoj suknji koja se spustala do koljena i bijeloj kosulji. Vitko tijelo, guza zategnuta a tek grudi koji su nazirali ispod kosulje. Primjetio sam odmah da jedno dugme je bilo otkopcano vise tako da je pravilo efekat da je pokrivalo njezine zategnute grudi ali isto tako dalo je prostora masti.
 
Kako ti mogu pomoci?
Izvinila se sto smeta, ima problema sa autom u smislu da je guma pukla da li joj mogu pomoci posto je znala da zivimo blizu. Obukao sam se , nakon pet minuta dosli smo do avuta, uzeo sam rezervnu gumu iz auta i zamjenio. Rekao sam eto sada je spremno auto za polazak.
 
Damir hocemo li otici na pice?
Malo sam se neckao ali sam pristao, otisli smo u bar iza ugla.
 
U baru bilo je nekoliko srednjoskolaca za stolom , narucili smo pice. Poceli smo pricati ne obavezne teme kako je na poslu, politika,ekonomija….procitaj vise na Pusica.com