Swinganje i orgije za doček nove godine

Od početka braka volili smo lude novogodišnje zabave, tulume te slićna druženja i to što dalje od kuće. Ove godine rezervirao sam pet dana u predivnom hotelu na zapadnoj obali bliskog nam poluotoka.
Moja supruga Sanja bila je kao i uvijek time oduševljena.
Po dolasku na odredišnu lokaciju smijestili smo se u predivnu sobu sa pogledom na more. Imali smo dva dana slobode do stare godine i htijeli smo to vrijeme što aktivnije provesti u šetnjama po okolnim mijestima, malim oštarijama i predivnim plažama.
Prvu večer skoknuli smo do obližnjeg gradića i obilazili smo poznate lokacije. Tijekom šetnje uočio sam diskretnu reklamu za jedan klub koji je nudio nešto nama do tada strano, druženje u zatvorenom krugu posjetitelja uz piće i muziku. Fotografije objekta bile su obećavajuće i na nivou. Težišno se reklamirala veselica s plesom, druženjima a sve skupa zaćinjeno sa dosta pića. Nešto više moglo se naslutiti između redova.
Nismo se puno dvoumili a uz to bili smo znatiželjni i željni opuštanja.
Nije nam bilo teško pronaći lokaciju koja je bila van mjesta, prema unutrašnjosti. Prostrani parking, relativno veliki broj lijepih auta i uređeni okoliš davali su mjerilo nekog relativno višeg nivoa.
Vrata nam je otvorio vrlo uljudan momak koji nas je uveo u još atraktivniji ambijent dvorišta bogatog zelenilom, prigušenim svijetlima i predivne građevine kojom je dominirao omanji bazen zatvoren u staklu. Pri dolasku do jednog vida recepcije uplatili smo ulaznicu kojom je bilo plaćeno piće i hladni bife.
Ušli smo u veliki prostor uz bazen a u kome je već bilo prisutno najmanje tridesetak osoba. Svi su okolo sjedili, stajali ili čavrljeli uz čašicu i pokoji sendvić. Registrirali smo da je to raznoliko društvo ali da prevladavaju gosti s talijanskog i njemačkog govornog područja. Sanja i ja smjestili smo se bliže šanku i uz zid pored fotelja kako bi mogli i sjesti. Vrijeme je brzo proticalo u muzici, piću i promatranju okruženja. Vidilo se da mnogima nije ovo prva posjeta jer su …procitaj vise na Pusica.com