Sestra mi poklonila iznenađenje

Sestra mi poklonila iznenađenje, Da mi je netko pričao prije par dana što će mi se desiti ne bih mu vjerovao i još bih ga proglasio ludim. Naime, sve je nekako krenulo od situacije da nisam od onih tipova koji se voli vezivati u bilo kakvu vezu. Do sada sam svašta u životu vidio i doživio pa sam se odlučio biti u potpunosti slobodna ptica i iskoristiti ono što mi se od života sviđa.
Živio sam sa sestrom u stanu obiteljske kuće dovoljno velikim da imamo potpuni komfor, ali i slobodu življena. Iako smo bili potpuna suprotnost super smo djelovali i bili savršena potpora jedno drugome. Seka je često bila na svirkama sa svojim bendovima, a ja na raznim predavanjima zbog struka koje smo obožavali. 
 
Baš zbog toga sam više volio samoću u rijetkim slobodnim trenucima kako bih se odmorio, prepustio ljenčarenjima i ispunjavanjima sitnih vlastitih prohtjeva i željica. Ali i kako bi izbjegao klasične trzavice u vezama. No, da ne duljim. Jedna od mojih željica je bila potpuna golotinja kad god sam mogao jer sam imao osjećaj sputanosti u bilo kojoj odjevnoj kombinaciji. Uz to sam obožavao gledati porniće i duge masturbacije kojima bih se najlakše opuštao, ali i istraživao samog sebe. Najčešće sam gledao tzv. amaterske porniće koji su nekako najbolje prikazivali stvarni seks bez previše glumatanja. 
 
Tako sam jednog od tih dana došao napokon doma nakon nekoliko iscrpljujućih radnih dana, uvukao se u sobu, skinuo se gol i legao na krevet uživajući u slobodi četiri zida neobazirući se na sestru koja je čistila svoje stvari potrebne za svirku. Već sam skoro zaboravio da mi je seka doma, s guštom stavio porniće na tv i počeo se igrati s alatkom koja se polako počela dizati. Gledao sam kako solo cura masturbira najprije prstgićima, a onda vibratorom. Nisam mogao odoljeti a da ne pojačam glas TV-a i slušam kako cura stenje jer me to oduvijek napaljivalo. upijao sam svaki kadar filmića jer je cura imala prekrasne obline i prelijepu obrijanu pičkicu s povećim usminama. 
 
Sve sam…procitaj vise na Pusica.com