Seks u troje sa nezasitnom Milenom i punjenje svih njenih rupica

Erotska priča, seks u troje sa nezasitnom Milenom i punjenje svih njenih rupica, Do nedavno nikad nisam imao iskustvo u troje, a ovo mi se desilo sasvim spontano sa najboljim frendom i jednom curom koju smo upoznali u jednom noćnom klubu. Zvala se Milena i u prvom momentu nam se činila kao jedna od onih sponzoruša koje traže bogate frajere koji će ih izdržavati, ali nakon nekog vremena u razgovoru shvatili smo da je jako inteligentna i pametna cura koja je trenutno na zadnjoj godini fakulteta, pravo, te se plešući u klubu dodatno financira. 
 
Sama je rekla da je imala nekoliko nemoralnih ponuda od pojedinaca, pa joj se čak i gazda kluba par puta obratio sa nekim savjetima da ode i ‘udovolji’ stalnim i VIP mušterijama, ali mu je ona odbrusila da si nađe neku drugu za to, a ne nju. Tako smo saznali da joj je ovo zadnji vikend u klubu jer joj gazda više ne želi produžiti ugovor, baš zbog te njene odluke da ne udovolji njegovim stalnim gostima i VIP klijentima. 
 
Inače, Milena je bila žena za kojom bi se i mrtvi okrenuli, a ne dva muškarca kao moj frend Tibor i ja. Tibor je bio onaj tip muškarca koji bi mogao odraditi bilo koji posao kao maneken ili fotomodel, dok sam ja bio više onako kao neki grubijan sa trodnevnom bradom i rabijatnim pogledom. Obojica smo se bavili sportom, veslanjem konkretno, ali smo tada bili bez cura, te vidljivo napaljeni za svakom ženskom stražnjicom koja bi prošla kraj nas. A Milena je bila cura oko koje se valjalo potruditi. S obzirom da smo i Tibor i ja završili fakultete, nismo bili zatucani kreteni koji ne bi znali normalno razgovarati, a da nije samo sport, iako nas je Milena iznenadila svojim poznavanjem sporta, naročito košarke, muške, naravno. Pratila je ona i vaterpolo i odbojku, ali ne i nogomet. Zbog stereotipa koji je tamo vladao o nogometašima i praznoglavim manekenkama. Čak nas je iznenadila i poznavanjem veslanja, jer je hrvatsko veslanje bilo u nekakvom usponu, naročito na olimpijskim igrama. Kao što sam već započeo, Mile…procitaj vise na Pusica.com