Seks u troje sa dvije moje nove prijateljice

Erotska priča, seks u troje,  živim i radim u Njemačkoj , da je dobro mogu reči da je odlično teško . 
Što se tiče posla zadovoljan sam ali opet nešto mi fali a to je malo zabave i seksa. 
I tako svaki dan iz kuće na posao , sa posla kući, tu i tamo prošetam vidim dobrih riba vratim se doma , jedem i idem spavati. 
Katastrofa moram nekako znati uživati , šetam ja jedne večeri i vidim neke dvi pičke mlade onako polupjane , pozdrave me i ja njih pozdravim. Da li si za piče možda upitaše one mene , ostao sam u čudu , rekoh zašto ne . 
To mi se nikad nije dogodilo u životu da me neka ženska časti pičem. 
Cure su bile jako vesele i druželjubive , kao od šale su mogle litar pive popit. 
Pjevale su plesale ludovale , mislim da su prirodne lude , jedna se zvala Emma a druga Lena. 
Opis: Emma oko 165 cm crnka plavih očiju sa naglašenim trepavicama , guzu je ima usku i prćastu u crnoj haljinici, sisice jako male, Lena 168 cm crnka smeđih očiju srcolike guze u tijesnim farmerkama koje je nosile sisice dva ili tri. 
Dok su njih dvije ludovale ja sam se ukipio, više puta su me uzele za ruku ali nisam htio , ali su uspjele plesali smo iako nisam znao držao sam ruku poviše Emmine guze dok Lena se negdje izgubila u onoj gužvi, Emma je odjedanput stavila ruke na moja prsa i počela me maziti s tim da je bila skroz uz mene , moja ruka je bila na njezinoj guzi. 
Gledali smo se onako na par sekduni a onda dođe Lena zagrli me sa traga , Emma mi tu živimo u blizini hoćemo li kod nas možda svratit, rekao sam da zašto ne , kada smo se več upoznali. 
Ušli smo u stan , nikog nije bilo sve je zamračeno , skinu jaknu opusti se Emma me je počela skidati dok me je Lena počela maziti . 
Skinule su me gole a ja sam njih prstačio preko preko odjeće , obadvi ruke su mi bile mokre . 
Rekli su mi da legne kita mi je bila uspravana kao raketa Lena se skinula i počela jahati stinsula mi je kurac svojm uskom vaginom ali nisam se žalio dobro mi je bilo , Emma je sjela na moje lice i trljala pič…procitaj vise na Pusica.com