Seks sa vlasnicom trgovine, dok joj je muž bio u nabavi robe

Vlasnica trgovine
Kao i svakog dana, imam običaj prošetati se do trgovine. Tamo ubijam dosadu , razgovaram sa komšijama , uživam , ispijam kafe i slično. Jedno jutro mi se baš posrećilo , nisam se ni nadao.. 
Bilo je negdje oko 7:40 , ustao sam , spremio se i po običaju u trgovinu. Kada sam došao tamo , našao sam ženu , tj. vlasnika trgovine. Inače , slabije radi u trgovini , tu je njen muž svaki dan. 
Žena 40-tih godina , visoka , dobre linije , smeđe kose. Imala je jako velike sise i dobru guzu. Kao mali sam je zapamtio takvu. U pubertetskim godinama sam uvijek maštao o tome kako je jebem. Baš mi se dopadala. Stalno sam išao u trgovinu da bi gledao njeno divno tijelo. 
 
– Dobro jutro, kako si? ..
– Oo , ko je to poranio? Dobro jutro , dobro sam. Kako si ti? .
– Nije loše , po običaju , navratim da se zabavim. Gdje ti je muž? ..
– Otišao je po robu , neće dolaziti cijeli dan..
Sve je zaigralo u meni, pomislio sam i rekao sebi, to je to. Cijelo vrijeme sam je posmatrao onako ispod oka , šetao se po trgovini kako bi vidio što viši dio njenog tijela. Razgovarali smo o mnogim temama. Bilo mi je lijepo. Nakon nekoliko vremena me upitala.
– E, kad si već tu , hoćeš mi pomoći donijeti par paketa soka iz magacina?
– Naravno da hoću.
Magacin se nalazio iza trgovine , tako da je morala zaključati trgovinu. Pustio sam je ispred da bi gledao njeno divno dupe. Kako je koračala , moj kurac je već prepoznao. Lagano se dizao. Ušli smo u magacin, otišla je do ćoška u kojem je bilo malo mračno i rekla.
– Evo , tu je. Ajde dođi gore.
Sa zadovoljstvom sam ušao u mrak, vrata magacina su bila otvorena. Malo svjetlosti je prodiralo. Dok sam se kretao prema njoj , razmišljao sam da li da odmah pređem na stvar. Tako sam i uradio. Bila je okrenuta meni , pokazivala mi je šta trebam uzeti. Prišao sam onako umjereno grublje , rekao pusti sad to, uhvatio je za sise i stisnuo. Udaljila se od mene onako sva čudna, iznenađena i upitala.
– Šta to radiš? ? ..
Morao sam se otvoriti. Izvini , jače je o…procitaj vise na Pusica.com