Sa trojicom za jedno vece.

 U petak je dogovoreno da se u subotu ide na žurku, privatnu, kod jednog prijatelja…
Moja prijateljica Jelena, njen verenik Pedja i ja…
Pre par meseci sam upoznala Pedjinog druga, Vladu, kaže, opasan dečko u krevetu, zverka.
Ko bi rekao za onako slatkog i finog dečka. Sredila sam se najbolje moguće, ne bi li privukla Vladinu pažnju.
Uklonila sam svaku neželjenu dlačicu sa tela, obukla crne čipkaste tangice, podvezice, korset koji je još više isticao moje prelepe grudi, finu suknjicu, ne prekratku i bolero. Pustila sam divlju talasastu kosu, nenapadno se našminkala, obula omiljene štiklice i krenula po golupčice. Stigli smo na žurku oko ponoći, i već je bilo dosta ljudi.
Pošto nikoga nisam znala osim Vladimira, hodala sam polako izmedju gomile ljudi koji su me gutali pogledom, tražeći Vladu. Neko me je uhvatio oko struka od pozadi i naslonio glavu na rame… to je bio Vlada… “Mmm, kakav divan parfem…”, rekao je uz onaj jebački uzdah i još jače me stegao.
“Nadam se da ti je sad jasno zbog koga sam ovde”, rekla sam usporeno, i dodala “Mogao si bar da se javiš posle one kafe, nije valjda da nisam bila dobra?”. “Malena, uvek si dobra, samo sam imao puno obaveza na faxu. Ajde da se lepo ispričamo u sobi”.
Uhvatio me je za ruku i nežno povukao ka vratima neke sobe, izvadio ključ iz dzepa i rekao “Nadao sam se da ćeš doći, pa sam obezbedio ključ”. Iskrao mi se jebački osmeh. Ušli smo u sobu u kojoj se šampanjac već hladio. Povukao me je ka sebi i okrenuo ka ogledalu.
Videla sam samo njegovu glavu i nemirne ruke koje istražuju moje napaljeno telo. “Te sise… aaa… i ono veče sam poželeo da ih mazim, ali nisam hteo da budem napadan. Sad ću definitivno morati”. Počeo je da me mazi po celom telu, da mi miriše kosu… Skinuo mi je torbicu sa ramena, kao i bolero… zadigao mi je suknjicu, počeo da me mazi po nogama… Malo je raskopčao korset i opustio mi grudi, počeo da ih mazi i stiska. Stao je sad ispred mene i krenuo lagano da ih sisa, grize, lize…
Rekao mi je da se ne pomeram i da ra…procitaj vise na Pusica.com