Rodjendanski poklon u vidu tri drugarice

Oduvek sam sanjao da jebem vise devojaka odjednom. Moja bivsa devojka je to znala i nije joj nikad smetalo sto imam takve seksualne mastarije. Inace je ona jako opustena devojka i sto je meni bilo najbitnije perverzna u krevetu. Tu njenu perverznost mozda i najvise volim kod nje jer je znala kako da me zadovolji svaki put. 
Nekoliko dana pre mog rodjendana rekla mi je da ne planiram nista za to vece jer zeli da me iznenadi i da ima poklon za mene. Tada sam vec znao da ce tu biti ukljucena i jebacina sa njom ali mislio sam da ce to biti na neki neobican nacin sa nekom od igtica koje smo vodili do tada. Napokon dosao je i taj dan kada sam slavio rodjendan. Preko dana sam otisao sa prijateljima na rostiljanje kako bi imao vremena za devojku. Uvece je me nazvala i rekla mi da dodjem kod nje u stan i da ima iznenadjenje za mene. Na putu do nje sam zamisljao kakvo je iznenadjenje spremila. Kad sam dosao kod nje i usao u stan poljubila me je i cestitala rodjendan. Usput mi je dala neki poklon i rekla to je prvi deo rodjendanskog poklona. Ja sam je upitao sta je drugi deo na sta je ona odgovorila da udjem u sobu i sve ce mi biiti jasno. Kada sam otvorio vrata imao sam sta i videti njene tri drugarice gole na krevetu rasirenim nogama u isti glas mi pozelise srecan rodjendan. Okrenuo sam se njoj a ona me je pitala
Svidja li ti se poklon na sta sam joj odgovorio da je ovo najbolji rodjendanski poklon u zivotu.
onda navali i izjebi ih kao sto i mene jebes rekla je. Jedna je imala veliku guzicu druga je imala velike socne sise dok je treca bila niska. Dok sam se raspremao i vadio svoju kurcinu moja devojka je sela pored njih i pocela da ih skida. Prisao sam im i poceo ljubiti jednu po jednu i maziti sise, dok su se i one medjusobno napaljivale. Počeo sam i ja da im lizem vrele socne i mlade pickice dok su one naizmenicno pusile moj kurac.Narocito je dobro pusila Aleksandra koja mi se najvise i svidjala. Devojka mi je rekla e sad im pokazi kako dobro jebes.
Tada sam saznao da…procitaj vise na Pusica.com