Rođakinja je željela probati moju veliku kitu

Rođakinja je željela probati moju veliku kitu
Rođakinja je željela probati moju veliku kitu
 
Neću koristiti njeno pravo ime jer se radi o istinitoj priči, pa ću reći Đulijana, bila je najpopularnija u društvu. Ovo je istinita priča, probaću upotrebiti što više opisa. Znamo se još odavno, zajedno smo išli u osnovnu pa u srednju školu. Uvek mi se sviđala, još od klinačkih dana. Zajedno smo rasli, družili se, a i što je najgore dođe mi treća rodica.
 
Uvek je prijateljski gledala na mene, bar se tako ispoljavalo, a i ja isto tako. Bila je jedina za mene. U zadnje vreme sam potpuno odlepio za njom, noćima sam drkao na njene slike sa fejsa, nismo bili ni tako bliski u zadnje vreme
 
. Jednom slučajno sam čuo priču sa njenom drugaricom, sa kojom sam se nekoliko puta kresnuo, kako joj govori da imam najveći od svih sa kojima je bila rečima: “Ima preko 20 sigurno, sa njim mi je bilo kao sa nijednim” .
 
Dok se Đulijana čudila i smejala. Nakon toga za 2-3 meseca kada sam razvozio društvo kućama sa neke žurke na kojoj smo se svi pomalo napili oblila me je neka želja, toliko sam se napalio da sam išao sporednim putevima po gradu samo da bi ona kući zadnja stigla i da bi sve ostale dobacio do kuća .
 
kada je ona ostala pitao sam je dal je za jedan krug od periferije grada prema obližnjem nacionalnom parku, pristala je odmah jer je bilo vrlo toplo pa je šetnja po mjesečini bila predivna. Celo vreme se uvijala, pričala neke gluposti, imala je tu harizmu da izazove najveće želje u meni, toliko mi se digao da sam mislio da će eksplodirati, pogled na njene duge fantastične noge i neku kratku suknjicu koju je nosila su mi stvarale knedle u grlu. Pupak, uh, sise ni velike ni male, ma imala je genijalno telo, potpuno skladno, i dugu smeđu kosu koja je imala neki poseban ton koji je vukao na svjetliju, oči, kad bi me pogledala tim očima meni je srce zastajalo, potpuno sam se zacopao u nju i to već godinama, nisam više mogao da izdržim. Kada se okrenula da uzme tašnicu pozadi video sam joj izvajanu guzu koja je bila pred… Pročitajte više

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.