Punio sam pickicu kćerci mog najboljeg prijatelja – Milica

Bobana i njegovu ženu Mariju znam godinama. Posećujemo se i medju nama nikad nije bilo prepirki, neslaganja.Uživali smo u druženju godinama. Njegove ćerke Milica i Ana rasle su pred mojim očima – godinama. Dve slatke devojčice, porasle su i pretvorile se u prave lepotice. Starija Ana je išla vec završila srednju školu, a mladja je bila srednjoškolka.
Boban je bio strog otac i već je imao strah, da ne kažem paranoju, od toga da njegove mezimice mogu da postanu plen nekog mangupa, koji ce njegove ćerkice “da upropasti”. Poveravao mi se da je već imao probleme sa Anom…rasnom malom jebuljom iz koje je izbijao sexipil i za koju sam znao da je vec probala kurac .Boban mi se poverio da je pre par dana video kako izlazi iz skupocene “mečke”, koju je vozio tip znatno stariji od nje,a to je moglo značiti samo jedno…mala fufa je primila kurčinu. Morao sam da ga tešim i pričam priče, u koje nisam ni sam verovao…da je to možda neko “malu” slučajno povezao. Čisto da mu olaksam muke.Znam da je išamarao malu i oduzeo joj telefon.Isto tako, znao sam da to nece da spasi stvar, jednostavno…mala je – prculja i tu nema pomoci.
Naravno , da sam primećivao sve što je zgodno, ali, da “startujem” ćerke, sestre, žene ili bilo koje zgodno žensko, od prijatelja NE…jednostavno- to je bio moj princip i držao sam toga “ko pijan plota”, čak, kad je bilo prilike da pojebem neku nezadovoljnu ženu…ili ne daj Bože – uspaljenun sestru, nekog svog prijatelja. Žena sam imao na pretek…iako sam bio u srednjim godinama, ali sam bio “dobro očuvan” i jednostavno – znao sam sa ženama.
Znao sam kad treba stegnuti kad popustiti…Imao sam i moju omiljenu klinku za tucanje, kad se poželim mlade piletine, a sve svoje mastarije sam ostvario sa svojom zgodnom ženom koja je imala moju dozvolu za tucanje – sa strane, pod uslovom da sam “upućen u to”… Ali da se vratim na problem mog prijatelja Bobana. Znao sam da špijunira cerku Anu, proverava joj kretanje, fejs, ide pred nju bez najave, kad se vraća iz grada. Nisam …procitaj vise na Pusica.com