Prijateljica mi namjestila trojku sa njom i njezinim dečkom

Prijateljica mi namjestila trojku sa njom i njezinim dečkom
Jedan dan me nazvala frendica (Marija), ujedno moja seksualna partnerica i rekla da stavim kuhati kavu, da dolazi, jer ima plan.
Nisam ni uspijela zakuhati kavu, a ona je već zvonila na vratima. -Uđi, otključano je! – rekla sam. Ušla je u luću, prišla i poljubila me u vrat:- ćao mačko.
Sjele smo za stol i počele priču. Razgovor je tekao ovako: – Marija je imala dečka. Već duži period tokom sexa ga ispituje kako bi reagirao da mu u krevet dovede još jednu curu?! On je na to ludio. Pa je Marija došla na ideju, da večeras dođem k njoj i da mu napokon pokažemo kako je to kad su dvije zvjerke u krevetu, a ujedno i da mu otkrije našu vezu. 
 
Nisam se dugo premišljala. Brzo sam pristala, jer koliko god da me Marija dovodila do ludila, tijekom naših igrica, s druge strane mi je falila žestoka jebačina. Da mi netko nabije kurac do kraja.
 
Večer je brzo došla. Obukla sam kratku haljinicu, majicu dubokog dekoltea, obula štiklu i krenula. Kada sam stigla kod Marije i ušla u kuću imala sam šta i vidjeti. Oni su već ispili litru i pol vina dok su mene čekali i bili vidno pripiti. Pozdravila sam ih, a Marija se ustala do mene i poljubila me u obraz i šapnula:
– Toliko sam napaljena, da sam ga morala malo napiti dok ti dođeš. 
 
Sjela sam i natočila si čašu vina. Priča je tekla, a Marijin dečko Igor me je samo gledao. Nisam se trudila sakriti svoju mačkicu, tako da mu je bila na “izvol’ te”. Vrijeme je bro prolazilo a Igor i Marija su bili sve pijaniji, a ni ja nisam bila daleko od maksimuma. Najednom, Marija je tako strasno poljubila Igora, da su mi sokovi počeli curiti iz pičkice. Zatim se nagnula preko njega i pozvala me da se približim, te mene poljubila još strasnije dok je njemu mijesila jaja preko hlača. Igor je bio vidno uzbuđen. Pogledao nas je i skinuo hlače, i počeo ga drkati. Marija se spustila i počela mu pušiti, a on se bacio na moje sise i pičkicu. Jednom rukom je Mariji zadigao suknju i tražio joj pičkicu, a drugu ruku je zavukao meni i polako me prstenja…procitaj vise na Pusica.com

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.