Pokisla komsinica

Pokisla je kao mis,morao sam joj ponuditi pomoc, Bilo je to ovog proljeća, kada sam nakon dugog vremena odlučio uzeti slobodan dan od posla i predahnuti od svega. Dan je bio totalno čudan, prohladan i sve je mirisalo na nenadanu kišnu oluju. Zato sam odlučio ostati kod kuće i za početak pustiti glazbu najdraže grupe. Slušajući glazbu primjetio sam kroz prozor da je kiša lijevala kao iz kabla, a vjetar puhao kao lud. Stoga sam uzeo šalicu kave, snenim pogledom samo u boksericama i s glazbom u pozadini, promatrao što se vani događa. 
Najednom sam primijetio susjedu kako sva pokisnula i promrzla ide prema mojoj kući. Moram priznati da je nikad do tad nisam promatrao kao ženu koju bih mogao pogledati i pomisliti o njoj kao mogućoj osobi za sex ili vezu. No, morao sam sam sebi priznati kako je bila vrlo lijepa: visoka oko 175 cm, krupnije sportske građe jer se bavila rolanjem, crne poduže kose i plavih očiju, sise savršene četvorke. 
Kad je već bila pored prozora, nisam mogao, a da je ne pozovem u kuću da se skloni od kiše i osuši i ugrije. Sva zahvalna što sam je pozvao vrlo je brzo uletjela u kuću kao da je proganja čopor divljih pasa. Onakvoj svoj mokroj i promrzloj odmah sam joj ponudio suhu robu i ručnik kako bi se obrisala i presvukla u suhu robu. izlazeći iz sobe da se u miru sredi samo sam joj opušteno nadodao: “Slobodno iskoristi priliku i odi se istuširati da se brže i lakše ugriješ. ” Sa smješkom je prihvatila ponudu i uvukla se pod tuš dok sam još robu stavljao sušiti. Za to vrijeme sam već skuhao drugu kavu. 
kad je sve bilo gotovo uvukao sam se u fotelju i nastavio slušati najomiljeniju grupu i zaboravio na susjedu. Najednom je izašla iz kupaonice ogrnuta samo ručnikom i smješkom na licu progovorila: “Hvala ti puno, spasio si me muke trčanja kući po tom vremenu”. Odvratio sam joj samo sa smješkom i kimnuo da može slobodno sjesti kraj mene i poslužiti se kavom. 
Uzimajući kavu došla je do fotelje u kojoj sam sjedio i bez suvišnih riječi i pitanja se ušuš…procitaj vise na Pusica.com