Pojebao sam Natasu,bakinu komsinicu

Pojebao sam Natasu,bakinu komsinicu, Bilo ne proljeće i ja sam sa starcima otišao na selo kod bake. Kad smo došli tamo lijepo smo se smjestili i krenuli s uobičajenim poslovima na selu. Košenje trave, kokoške, bašča… itd. Prva susjeda moje bake ima kćerku Natašu koja je bila malo punašnija ali imala je velike sise. 
 
I tako dok smo radili ja sam iz dvorišta vidio Natašu. Znali smo se ali nikad nismo se previše družili jer nisam tako često dolazio na selo i nisam tamo noćio. No toga dana sam odlučio ostati prespavat. Završili smo sve poslove starci su krenili u grad a ja sam čekao da mi baka napravi nešto za jelo. Kad sam jeo legao sam malo na kauč kad u tom trenutku Nataša dođe na kavu jer ju je baka zvala. I tako sjednemo mi pričamo baka je nešto još bila u dvorištu a ja sam s Natašom ostao sam. Standardna priča Šta ima u gradu?Kako je tamo?I dok smo pričali Nataša mi predloži da kasnije dođem do nje malo jer su joj starci otišli negdje na put i tek se sutra navečer vraćaju. Naravno da sam prihvatio i ovako mi je bilo dosadno na selu. Nataša je otišla a ja sam još malo odmorio na kauču. Nakon dva sata odlučim ja krenuti do Nataše. Pokucam na vrata a ina samo vikne:”Slobodno!”Odmah sam ušao. Nikoga nije bilo u dnevnoj sobi kad je ona opet viknula:”U kupatilu sam”Brzo ću”Imaš pivo u frižideru pa se posluži”. I tako uzmem ja pivo i sjednem. Kad izlazi Nataša u kućnom ogrtaču. Polako mi se kurac digao ali sam nekako skrivao da ga ne vidi. 
 
Uzela je i ona pivo i sjela pored mene. Nakon samo par minuta uhvatila me za ruku i lagano ju stavila na svoje velike i sočne sise. “Jel ti se sviđaju?”upitala me. “Naravno da mi se sviđaju”rekao sam i počeo je ljubit po vratu i mjesiti joj sise s obe ruke. Kako sam je ljubio i mjesio sise tako je ona meni lagano počela drkati kurac. On je već bio tvrd i spreman za akciju. Lagano sam spustio jednu ruku među njenu picu koja je već bila mokra i spremna za kurac. Lagano sam joj turnio prste u nju a ona je samo uzdisala. Spustio…procitaj vise na Pusica.com