Pohotna i jebozovna maćeha je dobila moj kurac 2

Pohotna i jebozovna maćeha je dobila moj kurac, Nakon povratka u Zagreb i sa početkom faksa rijetko sam bio doma, a sa Barbarom, mojom maćehom, se nisam pojebao od onog dana i noći na moru kada mog tate nije bilo doma. Sa Ivonom, slovenkom koju sam upoznao na moru i koju sam dobrih tjedan dana tesao skoro svaku večer ostao sam nekako u kontaktu, iako ona nije baš imala previše slobodnog vremena, jer je studirala medicinu u Ljubljani, pa je bila zauzetija od mene. Uglavnom vrijeme je išlo i ništa posebno se nije dešavalo. 
 
Jedan dan, onaj odvratni kišni dan u Zagrebu, došao sam doma sa osjećajem prljavosti od gužve u tramvaju, te sam jedva čekao otići pod tuš. Kad sam stigao kući nije bilo nikoga. Za starog sam znao da je negdje na putu, ali nisam znao gdje je Barbara, a onda sam se sjetio da ide nakon posla kod kozmetičarke, pa sam otišao u dnevni, upalio telku i polako skidao sve sa sebe dok je neki dokumentarac bio na programu. Imao sam neki fetiš na te dokumentarce, više nego na filmove ili bilo šta drugo, pa sam se polako skinuo i sa hrpom robe u ruci sjedio na rubu kauča i gledao u telku samo u boksama. Kad je završio ustao sam i otišao u kupaonicu, te si pustio toplu vodu u sa olakšanjem stao pod mlaz tople vode. Nisam ju čuo kad je ušla, ni kad se skinula, ali sam osjetio kad su se vrata kabine otvorila i kad je ušla u kabinu stisnuvši me na zid tuš kabine. Srećom je stari izabrao onu veliku kabinu sa onim dodacima za masažu, pa je bilo mjesta. 
 
Uhvatila me za opušteni kurac i počela mi ga drkati dok smo se grlili i ljubili, a ja sam joj stiskao onu bujnu stražnjicu dok je moj kurac bujao naočigled. Trljala ga je sve brže uz pomoć vode dok sam ja sve jače stiskao njenu stražnjicu, a onda sam ju samo okrenuo prema zidu i stao iza nje, te joj razmaknuo guzove i ugurao joj ga odmah do jaja u pičku. Zastenjala je glasno i zaljepila se za one pločice na zidu dok sam se ja uhvatio za njene bokove i počeo joj ga zabijati svom snagom. Stenjala je i dahtala do…procitaj vise na Pusica.com