Orgije u VIP lozi, raskalasne tinejdzerke.

  Ludnica… muzika, diskoteka… ljudi skacu , ja i drugarice smo totalno pijane i van sebe… neko me hvata za rame , okrecem se … konobar.
  Navija se prema meni i kaze mi kako mene i moje drugarice , pozivaju neki likovi iz VIP separea … gledam na gore prema VIP-u nekoliko goposdina 40 godina, jedan od njih podize casu i nazdravlja nam, smesi se.
  Brzi dogovor sa drugaricama , hvatamo se za ruke i krecemo kroz masu koja ludi, penjemo se uz stepenice, docekuje nas jedan od njih uz siroki osmeh.
– Dobrodosle cure, drago nam je da ste prihvatile poziv , izvolite sedite…
  Sve tri smo u minicima, sve tri smo zgodne, jebozovne i pijane… spremne za kurac, lak plen za likove iz VIP-a ali nama to ne smeta, jer volim takav zivot.
  Smestamo se medju njih , njih je petoro muskaraca , svi su tu oko 40 godina , ali su zgodni i privlacni, pa nama to ne smeta i ako smo sve tri takoreci klinke od po 19 godina.
  Likovi narucuju nekoliko boca sampanjca, flasu viskija, pijemo i smejemo se… sedim zavaljena u koznoj garnituri, minic mi je zadignut i oni jasno mogu da vide moje crne providne tange.
  Jedan od njih vadi , kesicu sa belim prahom i pita …
– Cure da li ste za malo zescu zabavu ? … u ruci mu je kesica sa kokom
  Oci mi cakle, znam da je osecaj neverovatan kada se usmrka taj beli prah, bez razmisljanja kazem da jesmo za zescu zabavu…
  Ali se lik odjednom uzozbilji i rece…
– Ali kod nas se koka ne smrce sa stola, suvise je skupa da bi smo je prosipali po stolu… dok to prica otkopcava rajfeslus i po glavicu sipa beli prah.
– Izvoli, posluzi se…  gleda u mene i ceka 
  Savijam se , prislanjam svoj nos na njegov glavic i usmrkavam koku sa njegove kite… posmrkala sam sav kokain…osecam da vec deluje…lik mi stavlja ruku na potiljak i cujem ga kako kaze…
– Ostani dole droljo, sisaj…
  Hvatam ga za nabrekli kurac i pocinjem da mu ga dojim… dok mu pusim osecam kako mi necije ruke pomeraju tangu u stranu, a onda i necije prste u vreloj izbrijanoj…procitaj vise na Pusica.com