Novi ljubavnik (prvi dio)

Stigao sam s broda u 6. mjesecu. Bez obzira na umor, prvu večer smo se upustili u maratonski seks. Bili smo napaljeni kao zvijeri kao uvijek kad se dugo ne vidimo. Počeli smo u boravku, završili u krevetu i prošli kroz sve moguće poze.
 
Ležali smo na boku jedno do drugog, lagano sam joj ga gurao u picu dok smo vodili ovaj razgovor.
 
 – Jesi li bila usamljena?
– Malo.
– Malo?
– Da, imala sam društvo povremeno.
– A jel? Smijem znati tko?
– Jedan anđelak.
– Hahahahahaha, kakav anđelak?
– Plav, visok, 19 godina, mršaviji s lijepom velikom kitom… Delikvent hahahaha
– Kako delikvent može biti anđelak?
– Izgleda kao anđelak, ali je malo problematičan. Upada u tuče, mislim da dila travu, bio je izbačen iz škole i tako. Malo je grublji….
– Pa gdje si ga našla?
– U kafiću. Bilo mi dosadno jednu večer pa sam izašla sama i on mi uletio.
– Kako?
– Smiješno. Obukla sam minjak, push up grudnjak i dekoltiranu majicu. Uletio mi je sa “Zašto tako zgodna milfara sjedi sama?”. Nikad me nitko nije nazvao milfarom hahahaha. Bio je poprilično direktan, malo vulgaran.
– Pričaj….
– Pa kad sam mu rekla da mi je bilo dosadno pa sam izašla popiti piće odgovorio je sa “Samo piće ili tražiš dobar komad mesa?”. Malo me hvatao smijeh, ali sam uspjela odglumiti uvrijeđenost i rekla mu da je bezobrazan. “Mogu ja biti bezobrazan, ali kad ženska izađe sama u minjaku i sa izbačenim sisama sigurno je svrbi. Hoćeš da te počešem? Velik je i debeo, uživat ćeš kao nikad.”. Rekla sam mu da mu mogu bit mama i neka odjebe i pusti me da u miru završim piće. 
– Hahahahaha, i što je dalje bilo?
– Pa nije odjebao nego je ostao uporan. Rekao mi je da se ne moram ljutiti i glumiti damu jer je bio iskren. “Zašto da gubimo vrijeme ako se možemo dogovoriti odmah na obostrano zadovoljstvo.” rekao je, a ja sam mu odgovorila da me pusti na miru i da se ode dogovarati s nekim drugim. Tad mi se nagnuo na uho i šapnuo “Ali ti si me baš napalila s tim nogama i sisićima.”. “Briga me.” odgovorila sa…procitaj vise na Pusica.com