Nikad neznas kako te frendica moze iznenaditi (istinita prica)

Imam 32 godine i još se nisam oženio, a iskreno, kako se danas rastaju ni ne žuri mi se u brak, pa da se rastanem nakon par mjeseci. Nisam ni brinuo po pitanju seksa, jer sam zahvaljujući svom izgledu i novcu uvijek mogao naći neku u nekom klubu petkom i subotom, da zadovoljim potrebe seksom za jednu noć. Ali, gledajući sve svoje frendove koji su već dobrano bili u vezi ili u braku, a neki imali i klince, i ja sam počeo osjećati neku potrebu za takvim nečim. Međutim, problem je bio da nisam mogao nikako naći neku takvu. 
 
Zaključio sam da je problem u mom načinu prilaženja ženama, tj djevojkama, koje sam smatrao seksualnim objektima i neinteligentnima po pitanju ozbiljnih veza. Drugim riječima bile su sponzoruše. Ne kažem da tu nema moje krivice, još kako je ima, pa sam sad odlučio promjeniti situaciju. Prestao sam izlaziti u noćne klubove i slična mjesta, ali kao da sam imao neonsku reklamu na čelu da tražim neku, pa su me sve normalne i inteligentne izbjegavale. 
 
I tako sam jedan dan sjedio u centru grada na terasi jednog kafića, hvala Bogu da je bilo ljeto, pijuckajući limunadu iz čaše krcate ledom, čak sam i tu naviku promjenio, kad se kraj mene spustila Mihaela, kolegica sa faksa koja je bila dvije godine mlađa od mene:
 
– Hej, mladiću! ! ! Što si tako namrgođen? Lice ti je kao zgužvane novine. -zavalila se u stolicu kraj mene veselo me lupivši po ramenu. 
– Ma neee.. sve je OK.. jutro je.. -promrmljao sam uopće ne računajući da je prošlo podne i pogledao ju- A što si ti tako prpošna danas? 
– Ahhh.. vidim da si opet čangrizalo -rekla je i nasmijala se otkrivajući blistav niz bijelih zubi, pa nastavila- Kako neću biti dobro kad sam jučer magistrirala.. -rekla je ponosno dižući glavu, a ja sam se samo nasmijao. 
– Znači ipak si išla do kraja? -rekao sam ustajući i poljubio ju u oba obraza, mada je ispalo kao da ju želim poljubiti u usta, bar se ona tako smela- Čestitam magistrice! ! ! Sada si, šta? Magistra dentalne medicine? 
– Ma neeeee.. -lupila…procitaj vise na Pusica.com