Nemoj nam se izvinjavati , nego nam se pridruzi.

Žurka je bila u jeku, a ja sam, igrajuci, snažno, obema rukama stegao Natašinu oblu, cvrstu zadnjicu, primoravši je da se, još cvršce, pripije uz mene. Ona je veoma lepa, plavokosa devojka, visoka i nekako glatka. Zato sam smatrao najsigurnijim da je držim cvrsto uz sebe, da mi ne isklizne, jer su mnogi likovi bacali cežnjive poglede za njom.
Povod žurke je bio Rokijev rodendan, a njegovi roditelji su mislili da je najzgodnije da odu nekud na vikend i stave nam na raspolaganje njihovu porodicnu kucu na Banovom Brdu.
Bilo je obilje muzike, hrane, a tocilo se od piva do džina i sedmogodišnjih viskija. Nisam probao, ali znam da je trava kružila društvom.
Ovo govorim samo da bih docarao opuštenost atmosfere. Bilo nas je tridesetak, i kako je noc odmicala jasno su poceli da se izdvajaju parovi. Ja sam imao srece da zainteresujem Natašu, koja mi je zapala za oko cim sam ušao u prostoriju – i pored oblaka dima koji je okruživao društvo. Rado je prihvatila poziv za igru, i ja je više nisam ispuštao iz ruku.
Sada smo igrali tesno pripijeni, a njena razbarušena kosa golicala mi je nozdrve. Disao sam joj u uvo, a kako su, istovremeno ruke postajale sve slobodnije u putovanju po njenom telu, dah mi je postajao kraci, brži i teži. U nekoliko recenica smo ispricali sve o svojim studijama, ponešto o roditeljima i interesovanjima. Sada smo cuteci igrali, njene male, cvrste grudi, pripile su se uz moja prsa, ruke su joj letele po mom telu i zadnjici (nestašno ih je zavlacila ispod kaiša, podužuci mi majicu i golicajuci karlicu), što je dodavalo još draži mom, vec jako nadraženom, telu. Bio sam siguran da cemo završiti u krevetu, ali je nisam forsirao. Želeo sam da ova devojka poželi mene u istoj meri kao ja nju.
Ja sam Natašu ljubio, pijuci slast punih usana, a ona mi je srdacno uzvracala bljeskajuci svojim besprekorno lepim zubima, svaki put kad bi se, izmedu dva poljupca, osmehnula.
Sada sam je malo odmakao od sebe, i obgrlivši je jednom rukom, onako u igri, drugu smestio izmedu n…procitaj vise na Pusica.com