Nastavak seksa sa mojom tajnicom i punjenje pičkice na uredskom stolu

Prošlo je više od deset dana kako sam prvi put razguzio Sanelu na svom stolu u uredu, a za to vrijeme sam gledao kako se izazovno oblači. Doduše, tih dana sam bio i više na putu nego u uredu, a onda je napokon došla i srijeda kad nisam morao nikuda. Cijeli dan u uredu i gledanje Sanele. 
 
Znala je da ne idem nikuda, pa se tako i obukla. Bio je nekakav prohladan dan, a ona je došla u ured u vrtoglavo visokim štiklama, bijelim najlon samostojećim čarapama, suknji dobrano iznad koljena boje crnog vina i bijeloj skoro pa providnoj dolčeviti. Dugu kosu je svezala u nekakav rep, a kad sam ju vidio skoro sam trenutno svršio. Donijela mi je kavu u ured, te potpisne mape i stala uz mene čekajući da potpišem, a povremeno bi mi prošla prstima kroz kosu što me je dodatno rajcalo. Kad sam potpisao zavalio sam se u svom stolcu dok se ona sagnula da uzme mapu sa stola. Krenuo sam rukom od koljena unutarnjom stranom njenih bedara gore prema pički. Malo je napravila raskorak kako bih imao nesmetan put do njene pičke, pa sam uz najlonke došao do mjesta gdje su trebale biti gaćice, ali ih nije bilo. 
 
– Ooooo.. danas si malo na propuhu? -rekao sam sa širokim osmjehom, a ona se samo nasmijala i tiho rekla. 
– Da lakše može curiti iz nje.. -a onda je uzdahnula jer sam joj palcem i prstom stisnuo klitoris i malo ga protrljao, pa dva prsta gurnuo u njenu pičku. 
 
Bila je mokra i prsti su samo kliznuli u nju, a ona se malo meškoljila dok sam ju jebao njima, da bi me onda zaustavila i rekla da mora ići, ali da će uskoro doći. Ja sam ostao sjediti sa tvrdim kurcem u hlačama dok mi je ona poslala poljubac sa vratiju. 
Došla je nakon više od sat vremena i shvatio sam da je trenutno pauza za gablec u firmi, pa je zaključala vrata i došla do mene, te čućnula uz mene. Nije mi bilo jasno kako može biti stabilna na onim visokim petama, ali nisam baš mogao o tome razmišljati, jer se primila otkopčavanja mojih hlača, a onda i otvorila razrez na boksericama da izvuče kurac van. Malo ga je d…procitaj vise na Pusica.com