NAPALJENA PRIJATELJICA MOJE MAME: Ajde mali daj sve od sebe

Napaljena prijateljica moje mame
Zovem se Kiki. Višok sam i tamnoput momak. Cure su me više manje uvijek volile ali ja nisam nikada bio za to. Mene su uvijek palile dame. Uvijek sam gledao porniće sa njima i odmjeravao ih na cesti. Najbolja koju sam vidio je bila prijateljica moje mame. Zvala se Nena. Bila je prekrasna brineta. Imala je bujne grupi. Šupak je bio veći od prosjeka i lijepo stavilan. Ali je u licu bila prekrasna. 
 
Imala je savršene zube i prelijep osmijeh. Plave oči su se isticale. Uvijek je dolazila kod nas na kavu i nasmijavala nas svojim perverznim forama. Gotovo u svakoj je rekla kako joj treba kurca ili nešto u tom smislu. Sve više i više me to palilo. Bio sam potpuno zagrijan za nju.
Jedan dan je tata uletio u stan i rekao “draga pakiraj se odmah”.
Mama je stajala u čudu i rekla “što se dogodilo, gdje idemo? “.
Zatim je tata odgovorio”vodim te na putovanje, i brzo se spakiraj let je za 3 sata. ”
Mama je pojurila i spremila se. Tata posto je već bio spreman sjeo je pored mene i rekao
– “sad imaš slobodan stan 6 dana, nemoj propustiti priliku, učini svog starog ponosnim. ”
Samo sam se nasmijao i rekao “nemaš beda, već imam sve u planu” da se ne osramotim.
Oni su tako otišli i ja sam osto solo. Naravno zavalio sam se na kauč i pustio neke dame kako se žestoko krešu. A onda skuzim da je mami osto mobitel. 
 
Došla mi je savršena ideja. Pa Nena ne zna da je mama otišla na put, ovo se ne propušta. Uzeo sam mamin mobitel i poslao Neni poruku “Hej ajde navrati na kavu, dosadno mi je, a i fale mi tvoje perverzne fore”. Pojurio sam u kupaonicu da se dotjeram. Tuširo sam se, uređivao jaja i sve okolo da nd bude dlaka naravno i sve to. Vratio sam se da provjerim kaj je Nena napisala. Bio sam iznenađen šta je tako izravna prema mojoj mami, napisala je “uff danas sam posebno napaljena, ne znam što mi je, evo me za pola sata. ” kako sam se samo iznenadio. I prošlo je tako još par minuta i neko kuca. Otvaram vrata i vidim Nenu. Kad sam ju vidio odmah mi se digo. Imala je kratku suk…procitaj vise na Pusica.com