Nakon mladje kćerke od prijatelja, poševio sam i stariju kćerku Anu

Jutro je, kažu, pametnije od večeri, ali ne i kad je pička u pitanju. Čim sam se probudio…prvo sam pomislio na malu Milicu, ćerku prijatelja mog, koja je sinoc završila – nabodena na moj kurac.Nije me pekla savest, nimalo, čak sta više, još sam na sebi imao miris njene pičke. nisam se tuširao, bio sam kuci sam, pa sam hteo da miris male jebulje zadržim na sebi.
Njene male gaćice sam poneo sam sa sobom i kao pravi zaludjenik, posle jebačine, stavio ih pod jastuk, a onda ih mirisao, omotavao kurac sa njima, vrteo film jebačine i na kraju zaspao dignutog kurca, sa Miličinim gaćicama na licu. I budjenje je mirisalo na nju. Ponovo sam stavio njene gaćice na lice… Lagano sam drkao , udisao miris njene pičke,ali nisam hteo da prosipam spermu…hteo sam da se čujem sa njom punih muda.
Imao sam osećaj da je mala fufa pored mene, jer mi je sve mirisalo na nju. Ponovo sam uzeo gaćice i stavio na jezik, bas onaj deo koji je pica natopila sokovima sinoc… Kurac mi je zabalavio čim sam kroz nos provukao miris njene slatke pičke….medene mesnate i sočne pice slatke Milice.
Zanimalo, a i brinulo po malo, šta ona misli sada – kako se oseca…Još više od toga , želeo sam da znam šta ce biti, ako kaže sestri za jebačinu sa mnom, a još više , da li je istina , da joj je njena seka Ana, razmišljala da se izjebe sa mnom.
Nisam znao da li da je zovem ili da čekam , da se ona prva javi. Ana je bila, po kazni, bez telefona, tako da sam hteo ili ne, morao biti u kontaktu sa malom Micom – mojom slatkom picom, iako sam hteo da izjebem njenu rasnu sisatu seku…
Da mi je neko samo dan ranije rekao, da je mala Mica, već primila kurac, da je već jebana, glavu bi dao nije, a onda se setim , kako mi je sinoc lomila kurac ko da ima bar 5 godina više, kako ga je pušila, kako ga je primala bez problema i svršavala ta mlada fufica-nabodena do muda na moju kurčinu : vrištala, skičala i batrgala se ko nezdrava. Kako je samo svršavala, dok je primala mlazeve sperme u sebe, u svoju vrelu 17-godišnju pičku….Uf…procitaj vise na Pusica.com