Naivna i neiskusna II

Nastavak priče Naivna i neiskusna
Maja predloži da se presele u spavaću sobu. Sa smiješkom svi prihvatiše taj prijedlog. Sad već potpuno goli uđoše u sobu i Maja gurnu Ines na krevet. Pritisnu joj glavu na dušek i sa leđa joj zabi prst u pičkicu. Ines ciknu, a Maja je poljubi i uvali svoj jezik u usta. Iz Ines je curilo koliko je bila napaljena. Ovo joj je prevo ovakvo iskustvo. Marko joj priđe, prisloni glavić na ulaz pičke i poče da gura.
Osjećala je kako ju širi. Užitak je postajao veći sa svakim milimetrom. Maja joj je trljala klitoris i ljubila je po zadnjem dijelu vrata dok joj je nabijala glavu u dušek. Marko uđe do kraja i poče silovito da je jebe. U životu se nije bolje osjećala. Jebao ju je tako 5-6 minuta dok nije svršila uz glasno stenjanje. Nije ni znala koliko je glasna.
Tad Maja leže na leđa, a Marko joj ga zabi bez pethodne pripreme. Bilo je jasno da je i ona sva mokra i da im ovo nije ni približno prvi put. Maja poziva Ines da joj sjedne na facu.
Dok je Marko nemilosrdno razvaljivao Majinu pičku, Maja je sisala Inesinu. Ukus mlade pičkice joj je pričinjavao zadovoljstvo skoro kao i Markov tvrdi kurac u njo. Ines je dobila prvo lizanje u životu i topila se od užitka. Bilo joj je bolje čak i nego na Markovom kurcu. Svršila je kroz nekih 5-6 minuta ponovo. Tad osjeti i da Maja svršava. U trnutku orgazma zgrabi zubima Ines za pičku što ovu, iako joj je bilo bolno, dovede do novog orgazma.
Kad su došle sebi, Maja leže preko Ines i počeše da se ljube dok ih je Marko naizmjenično jebao u vrele pičkice. Kad je bio pri kraju izvukao ga je i poprskao Majinu guzu. Ines se izvukla ispod nje i sve pokupila svojim jezikom.
Izjebanii i umorni poljubiše se svako sa svakim i zaključiše da ovo moraju ponoviti.