Na internetu sam upoznao udanu damu koja je znala što želi u seksu

Moja cura i ja nikada se još nismo jebali, pričamo o tome stalno otvoreno no nikada se nije dogodilo to. Rekla je da se do sada još nije se seksala niti je spremna, inače pričamo otvoreno o seksu. Kada se ljubimo i mazimo uvijek ima neke granice da neide do kraja mada se vidi da je napaljena po njezinom pogledu se jasno sve vidi. Pokušavao sam biti uporan do ode do kraja no bila je tvrd orah nije se dala i gotovo, pa tako sam ga ja morao drkati gledao sam porniće nisam ga imao gdje staviti pa sam ga drkao i drkao. Veza naša je postala tako dosadano malo je reći bila dosadna , nalazili bi se tj dogovorili mjesto popili piće , prošetali , ljubili se i mazili ali falio mi je seks. Već je ona vidila na meni da nešto nije uredu no ja sam joj uvijek izmisljao neke razloge mada sam sumnjao da zna sigurno. Počeo sam gotovo cjeli dan gledati porniće nisam imao šta drugo raditi i svidjeli su starije žene volio sam gledati porniće kako mladi dečki jebu staru koku i to me palilo jako. Vanka kada bi izašao više me nisu zanimale cure mojih godina već starije koke gledao sam im guzice i zamišljao kako da ih jebem. Jednoga dana rekao sam sa sebi da moram jebati neku stariju koku jer su starije iskusnije i to mi se sviđalo.
Surfao sam po netu i tražio ih otišao sam na stranicu za upoznavanje i dosta njih sam našao, poslao poruku no nijedna se nije javila rekao sam sam sebi jednostvano moram jebati stariju koku.
Počele su neke da se javljaju ali to mi bile samo dvije tri riječi ništa se nismo uspjeli dogovoriti , 
Na chatu poslao sam jednoj poruku i počeli smo pričati bila je jako otvorena ona je bila majka i imala je sina koji je bio moje godiste kako je rekla.
Drkali smo jedno na drugo gledali porniće i tako dopisivali smo se jako dugo i već smo imali povjerenje u jedno u drugo.
Dogovorili smo na jednom parku da se nađemo ja sam naravno uranio i čekao je na klupi imao sam tremu s moje desne strane dolazila je ona onako dobra žena je bila za svoje godine imala je 45 godina sj…procitaj vise na Pusica.com