Morska vlaga

Imao sam dvadeset godina kada sam prvi put odlučio da odem na more da provedem ljeto radeći. Ubrzo sam pronašao posao u jednom plažnom baru. Radio sam po smjenama i mogu vam reći da je bilo to ljeto nezampamćeno vruće. Narod se hladio na sve moguće načine i kod nas je uvijek bilo puno.  Jednog dana negdje oko deset ujutru došla je jedna mlada gospođa sa svojim djetetom i još jednom starijom gospođom. Odmah mi je privukla pažnju dok sam radio za šankom. Na sebi je imala samo kupaći kostim koji je jasno ocrtavao njene velike grudi koje su prijetile da ispadnu iz uskog kostima. Imala je dugu crnu kosu, lijepo malo poveće dupe i jako duge noge. Od tog samog prizora kurac mi se u gaćama počeo odmah da budi. 
 
Nisam dugo ništa jebao a imao sam jako veliki kurac, negdje oko dvadeset centimetara dužine i oko deset debljine. Stvarno veliki mi je kurac bio i to su i potvrdile sve djevojke koje su bile sa mnom. Ostala je tu jedno pola sata a zatim otišla. Sutradan ponovo se pojavila samo ovaj put sama i u crnom čipkastom kostimu. Sada je došla kod mene za šank. Naručila je piće i krenulo je naše upoznavanje. Dolazila je iz Beča. Ovdje je sa svojim djetetom i mamom na letovanju. Izgledala je kao prava seks bomba koju bi rado volio izjebati. 
 
Nakon par dana našeg druženja predložila mi jednu veče da odemo zajedno na piće. Pristao sam i počeli smo da pijemo. Piće nas je već počelo hvatati kada smo krenuli do njene sobe. Ispratio sam je do sobe a ona me pozvala da uđem. Ušao sam i za tren je otišla do toaleta. Kada se vratila na sebi je imala samo mantil. Otkopčala ga je i ispred mene se pojavila slika gole žene sa ogromnim sisama i dlakavom pičkom. Kleknula je ispred mene i počela da mi otkopčava šorc. Kada je izvadila moj kurac napolje za trenutak je stala i samo gledala u njega rekavši da u životu svome nije nikada veći kurac vidjela. Počela ga je uvlačiti u usta koliko je god mogla. Pušila ga je jako ali samo je u usta mogao ući do pola. Nabijala se glavom na njega kao …procitaj vise na Pusica.com