Mlada mama od 27 godina

Živim u jednom manjem gradu na obali gdje je 80 posto muškaraca u pomorstvu, tj negdje su na brodu, a u onih preostalih 20 posto je tek 1 posto mlađih muških dok su ostali penzići. Srećom pa sam spadao u onih preostalih 1 posto. 
 
Sa 27 godina i bez braka na vidiku radio sam kao kućni majstor, dostavljač plina i uglavnom ‘katica za sve’ u mjestu gdje te svi znaju. Vikendima sam znao otići do većeg grada 30-ak kilometara uz zaljev, pa bi se malo istutnjao u nekomn klubu ili kafiću, našao neku za neki brzinski seks na parkingu ili kod nje u stanu i to bi bilo to. Nije da nisam imao prilika kod sebe u mjestu. Dapače, pogotovo bi me napastvovale milfače od 40 ili više godina koje bi svrbila pica za dobrim kurcem, pa bi me zivkale bez veze, kao trebalo bi popraviti veš mašinu ili slično, pa bi ih onda i jebao na toj veš mašini. Nije bilo lako ženama pomoraca, ali im je bio drag novac koji bi muževi donosili doma. 
 
Tako sam upoznao i Miu. Mladu mamu, mojih godina sa sinčićem od godine i pol, čiji je muž radio na jednom tankeru. Njega nije bilo po deset mjeseci doma, a dolazio bi po dva ili tri mjeseca, kako kada. Mia je bila zaljubljena u svog muža, ali nije mogla bez seksa, tako da sam tu ja uskočio. I taj seks sa njom mi nije nimalo teško padao, jer smo bili skoro vršnjaci, a i bila je vraški zgodna. Prvi put kad nam se ‘desilo’ me je zvala za dostavu plina. Imali su veliku kuću sa još većom okućnicom, netipično za primorske kuće i svu u zelenilu. Kako je bilo ljetno vrijeme bila je sa manje garderobe na sebi, pa sam mogao uživati u pogledu na njene velike sise. Čista četvorka sa naginjanjem pema petici, i uz velike i tvrde bradavice. Obla i ne baš velika guza bila je sputana uskim kratkim hlačicama iz kojih su se nastavljale preplanule noge jakih bedara i lijepih listova. Duga valovita kestenjasta kosa je upotpunjavanla dojam ljepote, a blistav osmijeh i duboke tamne oči su stavljali točku na i. Svidjela mi se i prvi put kad sam bio kod nje, pa sam ga čak par pu…procitaj vise na Pusica.com