Maturalac, seks sa dvije napaljene cure

sex u troje
Bio sam četvrti razred srednje. Sve je počelo na jednom satu njemačkog jezika. Na te sate išlo je samo nas par iz razreda. A među njima je bila i ” fatalna”. Ta cura nije bila nešto naručito lijepa ali bila je drugačija od drugi, isticala se, zračila svojim sexypilom.. Imala je dobru trojku, savršenu guzu i što je najbolje od svega obožavala je sexy, hot priče, sexy rublje. 
 
Uživala je u tome i to nije skrivala ni malo. 
Na tim satima smo uvijek sjedili jedno pokraj drugog bilo je iznimno dosadno i ne zanimljivo, a profesorica sva neka blaga i monotona. Nas dvoje smo na jednom do tih silnih i dosadnih sat došli na ideju da bi mogli gledati porniće. I pogodite što? ? Uzeli smo mobitele otišli na porno stranicu i krenuli po redu.. trajalo je to puna dva škola sata, prevrnuli smo sve moguće žanrove. Naravno ja sam bio oduševljen samom pomisao na to da ću s njom gledati takvo što. Odmah mi se ukrutio u hlačama.. bio je tvrd kao nikada do tad.. toliko sam bio napaljen da sam par puta mislio da cu svršiti u boxerice. Prao me adrenalin, srce mi je lupalo 1000 na sat.. “Fatalna”, je to primjetila i pred kraj drugog sata stavila je ruku na moje hlace čvrsto ga primila i šapnula mi
– ” idemo sada kad zvoni u wc? ” , ” da me izjebeš ko’ životinju! “. 
 
U očima joj se vidjelo da ga želi primiti duboko i jako. Kod mene je nastala zbunjenost, ostao sam u šoku. Nisam joj ništa odgovorio. Ni da ni ne. Zvonilo je! To je bio znak da idemo na posao, toliko mi je bio dignut i tvrd da sam jedva hodao. Došli smo u wc ušli u prvi slobodan i bacili se odmah na posao. Ljubila me toliko strastveno i jako da sam se samo pustio.. iz stojećeg položaja je prešla u čučeći , a ja sam doslovno bio u sedmom nebu otkopčala mi je hlače i počela ga puštiti, pušila ga je i gutala do kraja. Bio sam blizu da svršim ali sam se suzdržao i onda se dogodilo ono što ni ona ni ja nismo htjeli.. nekto je pokušao ući. Sve je odmah prestalo obukli smo se i izašli. 
Za par mjeseci smo išli na maturalac u …procitaj vise na Pusica.com