Mama i tata vole svoju Ninu (Mama voli cure vol.2)

Mama i tata vole svoju Ninu (Mama voli cure vol.2)
Još uvijek sam bila pod dojmom prošle noći. Ne mogu vjerovati da sam okusila sokove te zrelije pičkice, da sam gurala prste u guzu vlastite mame. To mi je bilo najveće sexualno zadovoljstvo koje sam osjetila u životu. Kroz glavu su mi prolazile misli o tome kako će naš suživot nastaviti nakon prošle noći. Mama nije ništa komentirala cijelo jutro, a i ja se pravim blesava..igramo igru šutnje. Skupa smo pospremale stan pošto je tata javio da stiže kući sa terena. Sve smo obavljale u šutnji. Meni je u glavi bilo samo kako želim još još i još. Zavoljela sam mamu na način na koji nikad nisam vjerovala da je moguće. Patilo me što će biti kad tata stigne, kako ću se osjećati u njegovoj prisutnosti.
Mama se tuširala, a ja sam ju zamišljala takvu u golu pod tušem. Osjetila sam kako mi je pička sve vlažnija, ruka je sama krenula dole.. Ali moju ideju prekinuo je zvuk mamimnog mobitela. “daj se javii Nina” viknula je mama iz kupaone što me skroz zbrecalo, zalutala sam u mislima. To je bio tata. “hej mila, evo sletio sam na aerodrom, u taxsiju sam na putu kući, jedva čekam da vidim vas dvije”.
Mama je izašla iz kupaone i pitala me tko je to bio, rekla sam da je tata javio da je uskoro kući. Povukla me za ruku i odvukla u svoju sobu, mama me stisnula uz vrata i poljubila. Rekla je “hvala ti za sinoć bebo, uzvratit ću ti uslugu”. To me jako usrećilo, htjela sam još njenog jezika, ali pobjegla u kuhinju prupremiti kavu za kad tata stigne.
Kad je tata stigao bio je jako umoran od puta, izgrlili smo se svi kratko popricali uz kavu i njih dvoje su otisli odspavati u svoju sobu. Tata mi je kupio neku robicu kao i inače pa sam ja otisla u svoju sobu isprobati to. Nakon par sati čula sam kucanje na svojim vratima, to je bio tata. Sjeo je pored mene na krevetu i pitao “hej mila kako si, jel sve ok u školi?” na što sam uzvratila da je sve okej i da su mi ocjene na nivou. Uspitivao me viđam li nekoga, sto planiram sto se tiče fakulte…procitaj vise na Pusica.com