Majka U Ulozi Mamice 1. Deo

1. NOVA TEHNOLOGIJA
 
Komšinica: “Bože Ceco, pa zar ne možeš da se strpiš makar jedan dan? Sin tek što ti se smestio u stan a ti ga već gnjaviš.” – govorila je moja komšinica dok sam ja nestrpljivo gledala u monitor računara.
 
 Ceca: “Joooj… još uvek piše offline. Vidiš ovde ovo crveno, e kad bude zeleno i bude pisalo online znači da je na vezi.” – pokazivala sam joj prstom na ekran.
 
Komšinica: “Vidi ti nje. Otkad se ti razumeš u tehnologiju? Do juče nisi znala ni SMS da pošalješ.”
 
Ceca: “Gnjavila sam ga skoro mesec dana da mi sve objasni, kako šta, gde da kliknem kako da se javim, kako da pozovem… Mislio je da neću skontati, ali ima mama klikere, oo daaa…” – ponosno sam zaključila.
 
Komšinica: “Pa lako je tebi kad predaješ engleski u školi. Ja to što piše ništa ne razumem. Mi smo kao deca morali da učimo nemački. Nego, ako sam dobro shvatila, ova kamera ovde te snima i onda on tebe vidi na svom kompjutoru? I šta onda? Jel možete da pričate?”
 
Ceca: “Upravo tako, a imam i ove slušalice, vidiš na njima je i mikrofon tako da možemo praktično besplatno da pričamo i da se gledamo koliko hoćemo! Trebala bi i ti da uvedeš ovaj internet… sjajna stvarčica.”
 
Komšinica: “Ma, pored onog mog lenjivca od muža za kojim spremam i perem… samo mi još taj intramet fali.”
 
Ceca: “Hahahaha… IN-TER-NET! A ako ćemo da budemo potpuno iskreni, internet pruža mnogo zanimljivih stvarčica… da, daa…!” – namignula sam joj.
 
Komšinica: “Jaooooj Boože Cecoo… pa ne misliš valjda na one…” – prišla mi je da mi šapne – “…bezobrazne filmove? Čujem da ih je i ova naša voditeljka snimila. Znaš ona matora?”
 
Ceco: “Bezobrazni, bezobrazni, nego šta. Da, videla sam taj njen snimak… nije se baš proslavila.” – odgovorila sam i nastavila dalje. – “ Znaš da sam sama evo već skoro dve decenije, i mogu ti reći da od kada sam otkrila porniće ponovo sam srećna i zadovoljna! Vidi ovaj moj osmeh! A i mnogo bolje spavam nakon što… razumeš šta hoću da kažem!”
 
Komšinica: “Pa ti si …procitaj vise na Pusica.com