Ludi vikend na bazenima Stubaka

Ludi vikend na bazenima Stubaka
Erotske priče – Jedva sam dočekao subotnje jutro, da ne duljim, digao sam se jako rano i spremio stvari u auto, te sam čekao 7 sati da odem po Dijanu. Još sam mislio da je sve ono od jučer bio san i da nisam izjebao Dijanu u našem uredu, te da mi ga nije poslije popušila u autu. 
 
I nakon što sam se otuširao hladnom vodom i došao k sebi, nisam mislio da je to istina. Jutros sam bio sav napet, a pritom mislim ‘doslovno napet’ jer mi je kurac jutros stajao kao Eifelov toranj u Parizu. 
>> Seks u kancelariji sa kolegicom – I dio
Kad sam stigao po Dijanu pred njenu zgradu ona je upravo izlazila iz zgrade, pa sam brže bolje izašao iz auta i pomogao joj utrpati hrpu prtljage u gepek. Poljubili smo se i krenuli. Tijekom vožnje preko Sljemena je primjetila da mi je kurac napet u hlačama, pa mi ga je pomazila i još maznije rekla:
 
– Hajde stani malo sa strane.. . 
– Šta ne žurimo u Stubake? -upitao sam praveći se blesav. 
– Pa ne možeš ovako napet voziti.. . -rekla je sa širokim osmijehom. 
 
Ubrzo sam našao pogodno mjesto da skrenem i maknem nas sa glavne ceste u okrilje šume. Nisam pravo ni ugasio auto, a njeni prsti su već otkopčali moje hlače i izvukli napeti kurac iz gaća. U sljedećem trenu je bila nagnuta nad mene i moj kurac je nestao u njenim ustima. Jezik je bio vatren i radio bravure na mom kurcu. Ja sam uživao i zavalio se u sjedalu gledajući kako joj usta usisavaju moj kurac. S obzirom da sam bio napet cijelo jutro znao sam da neće dugo trajati, a to se potvrdilo nakon pet minuta kada sam počeo špricati spermu u njena usta, a ona se nije micala i sve je usisavala, a kad ga je iscijedila uspravila se i oblizala pokazujući savršene zube u širokom osmijehu:

– E sad možeš nastaviti voziti bez problema da izletiš negdje. 
– Baš ti hvala.. . -i ja sam se blaženo smješio uguravajući kurac natrag u gaće, te zakopčavši hlače nastavio vožnju. 
 
Nakon nekih pola sata smo stigli u Stubake i jedva sam našao parking. S obzirom da smo imali rezerviranu … Pročitajte više