Ljubavna priča koja je krenula od djetinjstva

Ova priča je drugačija od većine drugih, ali najvažnije je da je istinita, osim što su sva imena izmjenjena.
Lara je za mene bila najljepša djevojka ikad. Njezina ljepota nije mogla ostati nezamijećena. Upoznao sam je kad joj je bilo tek 10 godina. Već tada je imala savršeno oblikovane crte lica, prekrasne oči, osmijeh od kojeg zastaje dah. Ona sama toga još nije bila svjesna. Naravno, pa tek joj je bilo 10 godina!
Iako je bila još dijete, u meni je budila ono nešto! Da se razumijemo: nisam pedofil, niti jednu drugu curicu nisam tako gledao, sve su za mene bile tek curice pred kojima je još dug put do djevojaka i žena.
Ali Lara je bila posebna. U meni se javljala želja da s nje strgnem odjeću, da joj izljubim tijelo od glave do pete, ali i da je pojebem! Jednostavno, kad bih je sreo, teškom mukom sam se suzdržavao da ne učinim nešto što bi zbog njezinih godina zaista bilo loše i zasluženo kažnjivo.
***
Prolazilo je tako vrijeme, izuzetno sporo za mene. Čekao sam je da napuni barem 18 godina, ali to čekanje se polako, ali sigurno pretvaralo u gubljenje živaca. Lara i ja smo bili prijatelji, iako sam od nje stariji 15 godina. Naravno, ni u kom slučaju je nisam želio povrijediti ni izgubiti. Odlučio sam čekati da odraste, pa bilo mi to zadnje u životu. Taman da se nikad ne oženim, ali čekat ću je da odraste!
Razmišljajući tako, naravno da nisam uzimao u obzir mogućnost da bi moja Lara mogla biti s nekim drugim. Za mene to jednostavno nije bilo moguće. Lara je moja i samo moja!
***
Kako se vremena mijenjaju, tako se mijenjaju i mnoge stvari u životu, pa tako u današnje vrijeme klinci s 12 godina, a neki i još mlađi, izlaze van bez pardona! Tako je i moja Lara počela izlaziti s 12 godina kao i cure iz njezinog razreda. No, bez obzira na to, mi smo i dalje bili bliski. Lara mi se povjeravala kao nikom drugom. Tako sam između ostalog prvi znao da su joj lagano počele rasti sise! Moram priznati da mi je često znalo biti neugodno kad mi je povjeravala svoje tajne. No…procitaj vise na Pusica.com