Ljetna avantura

Ljetna avantura
Bila je pravi MILF u svakom smislu te riječi. Razmjenio sam s njome par intimnih pogleda i vidio da je zainteresirana. Otišao sam se u more rashladiti, a kada sam se vratio iz mora, ona je ostala sama.
Ona se ustala sa ručnika, skinula se do gola i ušetala u more. To mi je bio znak… nisam oklijevao ni sekunde, skinuo sam se i ja i krenuo plivati. Doplivao sam malo bliže njoj i razmjenio par rijeci. Ona je bila direktnija, došla je jako blizu mene i rekla da je muž otišao s plaže i da je ostala sama. Pitala je jesam li za zabavu na što sam se ja približio tik uz nje, primio ju za ruku i stavio na svoj tvrdi kurac nakon čega sam ju pitao ‘što to misliš?’.
Tada smo se već skroz opustili, malo smo se igrali jedno s drugim pod vodom  i govorili si što ćemo si raditi kada izađemo van. Nismo izašli tamo gdje su nam ručnici nego na greben iza kojeg smo imali potpunu privatnost. Ona je izašla van i stala na koljenima, naprčena prema meni. Od tog pogpeda jedva sam vidio gdje trebam stati da izađem. Kako sam izasao tako sam ju primio dlanovima za guzove i počeo lizati po guzi i pičkici. Bila je skroz glatka svuda, uživao sam u svakom dodiru i lizu. Nakon par minuta se mi je rekla da se legnem pored nje što sam i napravio… počela me ljubuiti po licu pa sve niže, prsa, trbuh i na kraju kurac… bila je jako temeljita na njemu, prvo je oblizivala glavić, a kasnije ga je sve dublje stavljala u usta i dobro ga navlažila.
Bio sam ekstremno ukrućen i htio sam je osjetiti, primio sam ju za bokove i prebacio preko sebe. Kako sam ju prebaciovao tako je ona mebe primila za kurac i namjestila ga na svoju picu. Mmmm tako topla, glazka i ugodna, osjećaj je bio odličan. Nabijala se na mene lagano pa brzo, i tako je mijenjala tempo kako je vidjela da meni više paše. U toj pozi me dovela do vrhunca. Rekao sam joj da ću svršiti, a ona ga je izvadila van iz pičkice i stavila u usta. Progutala je sve do zadnje kapi.
Još mi je u glavi ta slika, plava kosa, zelene oči koje me gledaju, a moj…procitaj vise na Pusica.com