Katarina, moja perverzna prijateljica

Moja perverzna prijateljica …Sreli smo se na netu a upoznali u gradu jednog aprilske večeri. Ona ima 30 godina, fakultetski obrazovana, zaposlena, samostalna. Ima kratku plavu kosu, lepe plave oči, ženstveno telo sa nekoliko kg viška i izrazito belu put koja joj daje neku dodatnu lepotu. Ima posebno lepa stopala, nežna. Zove se Katarina. Pričajući sa njom shvatio sam da nije iskusna nego da je imala dugo jednog muškarca i na kraju su raskinuli. Klasicna prica. Ona se nadala ali se razocarala onako kako to već biva.
Počeli smo našu vezu i ona je spoznavala sebe i ja sam je upoznavao i proširivao granice. U svojoj biti je ona prava nazasita drolja, koja misli na kurac i jebačinu ali se kontroliše jer bi ludovala svaki dan. Ali u suštini je divno pervezna i seksualna na onaj najlepši način. Ima blag pogled, pomalo setan ali kada sam je dobro upoznao videh da je željna. Veza nam je imala uspone i padove, kako to već biva kada neko udje u nešto novo posle toliko godina. Ja sam bio u svom filmu a ona u svom. Ali mnogo smo pričali i postali bliski i shvatili koliko volim seks, i koliko se ložimo. Na početku je bila stidljiva u vezi sa svim ali na kraju se opustila jer joj godilo, a u njoj ima hrabrost da uzme ono što želi. Uklopili smo se jer nisam ljubomoran i volim da eksperimentišem, a ona zna da uživa i da se podaje. Kurva je to prava, ona koju samo treba redovno tucati dok god joj pička prima kurac. I to me jako loži. To sam oduvek voleo. A tek njena stopala… Mmmm… Opisaću sta smo radili poslednji put.
Došao sam s posla u stan i čekao nju da dodje s posla. Tog dana je imala obaveza posle posla ali nije htela da propusti našu seansu (tako mi to zovemo). Znali smo da nemamo mnogo vremena. Dok sam tako razmišljao čulo se da neko kuca na vrata. Bila je to Katarina. Otvorio sam vrata i pustio je da udje. Nismo rekli ni reč. Odmah sam uzeo njenu crvenu torbu i stavio ja na sto, a nju doveo do kreveta na koji je sela. Stao sam pored nje, ćutke, i izvadio kurac, uzela ga …procitaj vise na Pusica.com