Kako sam se pojebala ispred kluba

Bila je subota navecer. Dan za izlazak, dosla sam doma oko 22:30 s posla, otusirala se i nabacila bijelu siroku, ali kratku haljinu na sebe. O grudnjaku nisam ni razmisljala jer su mi sise bile nabrekle jos u tusu, a picka se ovlazila. Znala sam da ce veceras pasti neki seks.
U taj klub sam dosla oko ponoci, krenule su runde cascenja od svakakvih decki, muzika, plesanje.. ma uzivancija. U jednom trenutku morala sam na wc i dok sam se probijala kroz masu osjetila sam kako me neko ulovio za guzu. Automatski sam se okrenula i ugledala Matiju. Visok, zgodan decko, smedih ociju mi se smjeskao napaljeno, a meni se picka odmah ovlazila. Osmjehnula sam mu se, i on je odmah prisao blize meni. Obgrlio me oko struka i lagano ljuljao u ritmu muzike. Nakon nekoliko razmjenjenih rijeci poljubio me i ja sam predlozila da odemo van. Sjeli smo na zidic ispred kluba i poceli se strastveno ljubit, nije me bilo briga ko me gleda. Dotakao mi je sise i kad je shvatio da nemam grudnjak, vragolanski se nasmijao. “Hajdemo malo iza” rekao je i povukao me za ruku.
Otisli smo iza kluba gdje je bila neka malena sumica, muzika se jos glasno cula i prolazilo je dosta ljudi, ali je bilo dovoljno mracno da se vide samo siluete, a ne lica. Skinuo mi je haljinu i ja sam ostala samo u tangama. Poceo mi je ljubit sise, malo ih stipkao i igrao se s njima dok sam ja skinula tange. On je otkopcao hlace i odmah me spustio na koljena. Gurnuo mi ga je u usta i poceo me jebat u ista. Nabijao se jako, osjetila sam njegovu kurcinu u grlu dok mi je slina curila niz bradu i vrat. Cupao me za kosu, unistavao mi je grlo, a meni je to tako godilo. “Udari me po guzici” rekla sam mu kad sam uhvatila zraka. “Jebat cu te u guzicu” rekao mi je i iste sekunde me okrenuo, tako da sam bila naslonjena na stablo i naprcena k njemu. Nabrzaka mi je gurnuo tri prsta u picku i isprstanjacio me 20ak sekundi, a onda je ta ista tri prsta gurnuo u supak. Prstenjacio me s njima sve dok mi vise nisu bili dovoljni, i tad sam odjednom …procitaj vise na Pusica.com