Jebala sam se mnogo puta sa različitim kurčinama, ali tatin kurac je najbolji

Jebala sam se mnogo puta sa različitim kurčinama, ali tatin kurac je najbolji
Jebala sam se mnogo puta sa različitim kurčinama, ali tatin kurac je najbolji
Ja se zovem Milena i imam 18 godina…mogu vam reci da muski lude za mnom i da bi mi svaki s zadovoljstvom zelio gurnuti svoju kurcinu u moju picu.
Jebala sam se mnogo puta sa razlicitim kurcinama ali nikad nisam bila potpunu zadovoljena…sve do jedne noci.. Moja mama je hitno morala da poslovno otputuje u split i u kuci smo ostali samo ja i moj tata.
Zvala sam najbolju frendicu da noci kod mene ali mi je ona u posledni tren javila da ne moze da joj je iskrsnuo neki problemcic..Znala sam da mi je noc upropastena ali… Sisla sam niz stepenice i vidjela svog tatu kako cita novine dok je TV bio upaljen…
On je uvijek bio zgodan muskarac i cesto put bih ga vidjela kada izlazi iz kupatila sa samo peskirom preko njegove batine..Uvijek bi me to napaljivalo ali nikad nisam ni sanjala sto se moze desiti.Bila sam u mini siknjici i malom topicu i bas kad sam se namjerava obuci u spavacicu tata me zovnu..
Otisla sam do njega i on me pitao ocel mi ko dolazit.. “ne” odgovorila sam a on je klimnuo glavom … jos me zamolio da mu donesem sok,i da donijela sam on mi rece da ga stavim na sto sto je bio nizi i ja sam morala okrenuti svoju guzu prema njemu i sageti se,sto sam i uradila..
Onda sam osjetila njegove oci na mojoj guzi NEVJEROVATNO.Rekao mi je da se presvucem i da dodjem kod njega da gledamo tv ja sam to uradila.. uzela sam svoju najsexypilniju spavacicu koju kad bi obuci kao da sam bila u samo grudnjaku i tangicama.. sisla sam dolje je sjela blize njemu kada mu se mahinalno duboki uzdah oteo iz usta.
Gledali smo neki bezvezni film kad je on poceo pricu o pubertetu i o tome kako ja imam mnogo momaka jer sam jako lijepa i zgodna .. ja sam se samo smijesila a onda uzela daljinski prebacila na neki drugi film .. bas u tom trenutku su prikazivali scenu kad ona jase na njegovom i ja sam se postidila..on mi rece da mi ne treba bit neugodno da je to normalna stvar i onda mi je stavio ruku na mo… Pročitajte više

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.