Iz vedra neba par

Dok sam se zabavljao svojim fetišima, naletio frend sa curom…pogodak…U tušu sam, danas je taj dan, odlučio sam, brijem kompletne noge i guzu, dosadilo mi je, pola role wc papira na razmazivanje brabonjaka, e nećeš više.
Obrijem sve, trebalo mi je dva sata pod tušom ravno, izađem iz tuša ne vjerujem, glatko, nema ništa, mažem kremu, guštam, šta mi je, ulazim u dnevni gol, bez dlake na sebi, tražim butt-plug, hoću to, usput iz ormara vadim sivu vrećicu sa podosta samostojećih ženskih najlonki, uzimam i silvera…veliki srebrni dildo, sad cu se roknuti onako da uživam, najljepše mi je zapravo kad volim sebe, kako god, Navučem crvene samostojeće ovaj put, u meni je srednje veliki butt.plug, totalno mi stimulira prostatu, kurac mi je velik već, znam šta mi treba, jer nemam live pičku ili guzu da prasnem, pali pornsajt, traži fetiš, uživi se, uživaj…samo ti znaš kako ti treba i šta.
Nađem što želim, (3some bi), predivne scene, on sjedi na njemu, ona mu puši, svršavaju, i ja s njima. ne da mi se izaći iz najlonki jer mi se sviđa kako mi stoje i novi osjećaj bez dlaka, ima minuta da sam svršio, i već sam napaljen, čujem kucanje na ulaznim vratima, skamenio se, brzina svjetlosti, oblačenje rifli i tenisica, otvaram vrata, totalni šok, frend iz italije s curom, banuli, u prolazu su, uđemo unutra, ponudim piće, djevojka zatraži tuš, pošaljemo ju pod tuš, kad je otišla, ispričam frendu kako su me zatekli i da sam baš bio u dobrom ritmu, frend se počne smijati, otvori vrata od kupatila, uđe, ispriča curi šta sam mu rekao, ja obučen i dalje kuham kavu, visdim zadržao se i sam očito napaljen pa će ju riješit pod tušem, uspio sam se i presvući, izlaze iz tuša, traže me kremu za tijelo bilo kakvu, nemam, imam, konopljino ulje od 2 deci, dajem im to, nosim kavu u dnevni kad dolaze njih dvoje goli i nauljeni da sjaje. Pokaži nam najlonke, kaže ona.
Gledam, ok, odem po njih u drugu sobu gdje sam ih na brzinu skinuo. A, ne! Ne tako, na sebi nam pokaži – dobro se frend izlajao, …procitaj vise na Pusica.com