Gazdina cerka

  Zovem se Maja , imam  19 godina, moj tata je vlasnik fudbalskog kluba Vatreni iz Beograda. Mnogi za mene kazu da sam prepotentna kucka koja se kurci tatinim parama, a da li sam zaista takva videcete u nastavku price.
  Bila je Nedelja , lep i suncan dan. Fk Vatreni su igrali na svom terenu protiv nekog kluba iz centralne Srbije, kao i uvek tatina cerkica tj. ja , sedela sam u prvom redu u dopicnjaku sa prekrstenim nogama i posmatrala fudbalere kroz zatamnjena stakla mojih naocara.
  Vatreni tog dana nisu ispunili moja ocekivanja, krajnji rezultat je bio 1:1, rekla sam treneru da me vodi do igraca, realno me je bolela picka za rezultat, htela sam samo da im odrzim predavanje , jer je svakog od njih moj tata dobro placao.
  Uletela sam u svlacionicu i stala medju izbezumljene igrace, neki su cak bili i goli jer su upravo dosli sa tusiranja.
– Okupite se svi ovde ! … zakrestala sam u svom stilu
  Oni koji su bili goli sa polu dignutim kitama, su krenuli da traze sorceve da se oblace ali sam ih sasekla novom drekom.
– Nema potrebe da se oblacite , ja znam sta je kurac !!!! 
  Okupili su se, a ja sam stajala u sredini u ekstra kratkom minicu i na ogromnim stiklama, pocela sam da sikcem.
– Nisam zadovoljna ovim sto sam danas videla, zbog cega vas moj tata placa !
  Svi su cutali pognutih glava…
– Zbog ovoga ce te biti kaznjeni, svi spustite sorceve dole
  Poceli su da se gledaju , ali su poslusali i jedan za drugim igraci su poskidali sorceve, gledala sam kako im landaraju polu ukruceni kurcevi.
  A onda sam naredila golmanu , da dodje i klekne ispred mene , uradio je to bez pogovora, prebacila sam nogu preko njegovog ramena, pomakla tange u stranu i glasno mu naredila.
– Lizi mi picku, jer kada ne znas da branis onda ces nauciti da lizes gazdarici picku !
  Golman je zavuko jezik u moju obrijanu ribicu i krenuo da mi rovari jezikom, drzala sam ga za kosu i trljala se o njegovu facu.
– Vi ostali ,pocnite da drkate , vi ste drkaci niste ekipa , zato dr…procitaj vise na Pusica.com