Gazdarica je prava majstorica u krevetu

Gazdarica je prava majstorica u krevetu
Tek sam dosao na studije.Kao brucos u novoj sredini nisam poznavao nikoga.Smjestio sam se u jednoj kuci u blizini grada.Morao sam svako jutro da idem autobusom.To mi je dosadilo.Upoznao sam nekoliko kolega iz grada i dvije koleginice.Nisam zelio da sirim krug drustva.Sanja mi je rekla da ce pitati svoju tetku da li izdaje sobu.Sanja je bila zgodna crnka i dobro gradjena.Pozvala me na kafu kod nje.
Posli smo nakon predavanja.Zivjela je sa majkom i ocem u velikom stanu.Upoznala me sa majkom Mirom.Onako opusteno uz kafu smo caskali, pitali me odakle sam, koga imam….
Sanja zamoli majku da pita sestru-Sanjina tetka- Da li izdaje sobu.Tetka je zivjela u istom ulazu sprat nize.
Dok je Sanja bila u kupatila njena majka je pozvala telefonom (nije bilo mob.) i jasno sam cuo ” seko, ovdje je jedan zgodan decko iz Crne Gore, treba sobu”.”Ne nije on joj je kolega”.”Ok, cekacemo te”.
Mira je bila zgodna i rasna gospođa, nekih 40 godina.Rekoh joj da bih radije stan, ali ako nema, moze i soba sa kupatilom.
– Kod moje seke ces imati sve i komfor i slobodu a bogami i sto god pozelis.
Dok mi je pricala o sestri shvatio sam da je starija 5 godina i da joj je muž na privremenom radu u inostranstvu.
Nakon izvjesnog vremena Zorica je ušla u sobu i pružila ruku.Ja sam se zbunio i jedva izgovorio ime.Nikada ne bih rekao da je starija od Mire.Odmah sam odlucio da iznajmim sobu kod nje.Nije me ni cijena interesovala.
– “Kada mogu da se uselim”,
– ” odmah, ali prvo da pogledaš sobu”.
Pošli smo svi zajedno soba je bila super opremljena sa duplim krevetom, radnim stolom i foteljom, odmah pored kupatila.Na zidu je bilo ogledalo veličine vrata.
 
Brzo i lako smo se dogovorili.Rekla je da mogu odmah da uselim i da joj muž dolazi sjutra sa puta.Takodje me je opomenula da dok je on tu ne izlazim u donjem vešu do kupatila.
Sa zadovoljstvom sam odlučio odmah da se preselim iako sam platio kiriju unaprijed u kući u kojoj sam bio smješten.
Mira i Sanja su me prebacile autom(jugo 45) i poč… Pročitajte više

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.