Erotske priče: Dragi, napokon podstanar da je bisex

Tražeći sobu za predstojeći semestar, jedan od oglasa me je odveo u kafanu na periferiji grada. U njoj sam zatekao Dragicu – jako prijatnu, ali i jako privlačnu gazdaricu jako kratke crvene kose, krupnog, ali čvrstog tela u tankoj haljini tigrastog dezena. Kafana je bila prazna, jer je bilo rano ujutru. Dragica i konobarica su sedele za stolom u uglu, pušile i gledale TV. Predstavio sam se i rekao zbog čega sam došao, a Dragica me je pozvala da im se pridružim i ponudila kafom.
Razgovor smo počeli upoznavanjem – odakle sam, šta studiram i slično. Rekla mi je i dosta o sebi. Ona i njen muž su nekada radili u Nemačkoj, ali već nekoliko godina drže kafanu, a kućni budžet dopunjuju izdavanjem sobe u svojoj kući. Pratio sam svaki pokret njenih usana, iako mi je konobarica – svojom, takodje, izazovnom pojavom – skretala pažnju. Bilo je divno gledati ih obe kako usnama miluju filter cigarete.
Nakon pola sata razgovora, gazdarica je predložila da me odvede do kuće i pokaže sobu. Išli smo njenim kolima, a ja sam maštao kako joj, na zadnjem sedištu, rasturam pičku. Mislim da je već tu primetila da mi je pridobila pažnju, jer sam počeo da se “saplićem” u govoru.
Soba mi je odgovarala. Imala je lep pogled, udoban krevet i bila dovoljno prostrana. Dogovorili smo se i dao sam joj kaparu.
 
– Drago mi je da ti se dopada. Malo sam se plašila kakvog ćemo podstanara imati, ali ti deluješ kao jako fin dečko.
– I vi se meni dopadate. Dopali ste mi se još u kafani. Lepa ste žena.
Odgovorila mi je osmehom i zavodljivim pogledom.
– Ma, da nisi ti neki mangup, srećo?
– Ne, ali volim da dajem komplimente lepim ženama.
– Vidim, i udatim.
– U svakom slučaju ste lepi.
– Pa, šta ćemo onda, srećo?
– Smislićemo nešto. Pametni smo ljudi.
 
Uhvatio je za bokove i nabio joj jezik. Ona me zagrlila oko vrata. Ljubili smo se dugo, a onda se odmakla i rekla “Doneću peškire, pa idemo na tuširanje.”
Kada je bila mala, pa nije bilo puno mogućnosti za nešto više. Ipak, mazili smo se i ljubil…procitaj vise na Pusica.com

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.