Dvije studentice iz Splita nezasitne u krevetu

Otkako sam se razveo i supruga je odvela kćer sa sobom, ostao sam sam u ogromnom stanu. 126 kvadrata gradskog stana u samom centru je bilo previše za mene samoga. U početku mi je bilo OK, ali onda sam se počeo osjećati glupo i usamljenije u ogromnom stanu. Čak sam ga htio i prodati, ali je bio slab interes, jer je novosagrađenih nekretnina bilo u izobilju u centru grada, pa kome bi onda trebao stari stan. 
 
Tada mi je jedan frend rekao da bi mogao iznajmljivati sobe i da se stan sam otplaćuje, barem režije. Ali onda se pojavilo novo pitanje.. . kome ga iznajmiti? ! ? Nakon dužeg, barem tjedan dana sam razmišljao o tome, odluka je pala na studente. Ono, imaš nekog mlađeg u stanu, možeš porazgovarati, a opet i ne moraš. Malo sam se raspitao okolo o cijenama iznajmljivanja, pa sam stavio oglas u novine. Isti dan mi se javilo nekoliko ljudi. Obitelj sa malom djecom sam odbio, neka dva poslovnjaka također, zbog njihovih blesavih zahtjeva šta bi im trebao osigurati, a onda su se javile njih dvije. Olga i Vedrana, iz Splita, obje na studiju medicine u Zagrebu. Preko telefona su bile vrlo ljubazne i sad sam ih čekao da se pojave da vide sobe, jer sam im pristao dati dvije sobe. 
 
Kad su stigle dobro da sam shavtio da mogu disati. Cure su bile komadi i to kakvi. Znao sam da su dalmatinke zgodne, ali njih dvije su bile vanserijske, a čak se i Severina mogla sakriti kraj njih dvije. Unatoč izgledu bile su jako pristojne i ljubazne, pa smo se brzo dogovorili oko cijene, koju sam im malo spustio, naravno. Odmah su se uselile, a ja sam im pokazao slobodno parkirno mjesto gdje mogu parkirati. 
U početku su bile malo ukočene, ali to je bilo tako dok se nismo svi malo bolje upoznali. Ipak sam ja bio skoro 17 godina stariji od njih, pa im je trebalo da se opuste. Nakon dva tri mjesece ne bi me iznenadilo da ih vidim samo u gaćicama, doduše, to su bile više tangice, kako se šeću po stanu, pa sam svako jutro nastojao otići prije njih na posao kako ne bih imao erekciju u autu. Us…procitaj vise na Pusica.com