Dunja

Dve dunje,ne zna se koja je bolja.. Nedelja je bila rezervisana za vjenčanje mojih dragih prijatelja. Iako ne volim baš te manifestacije morao sam da pođem. Svadba ko svadba, gomila nepoznatih ljudi, par njih koje znam a koji su sasvim dovoljni da mi dan bude lijep. Pijem dunju domaću,zezam se, mezimo, glupiranja, pjesme… Gosti polako i dalje pristižu. Primjećujem jednu gospođu u zelenoj suknji, plava kosa pokupljena, grudi onako osrednje. Pitam druga ko je dotična, kaže rođaka od buduće tašte…
 
Djelovala mi je baš izazovno i jebozovno. U lice nije bila baš neka ljepotica, ali onako isturena guza i grudi, pravi medenjak. Sjela je sto pored mog. Počeli smo neku glupu konverzaciju. Šta to pijete pitala me. Rekoh dunju, odlična je. E drago mi je, i ja sam Dunja. Rekoh kroz osmjeh i to odlična. Samo se nasmijala.
 
Kako je svadba išla svojim tokom nas dvoje smo se nekako zbližili i počeli da pričamo o svemu. A pijemo oboje dunju. Koja polako počinje da hvata i mene i nju. Reko Dunjo da li bi voljela da ja i ti iskočimo malo da prošetamo… Hajde. Kako je hotel u kome je bila svadba uz samo šetalište, pošli smo do obližnje plaže, tu smo sjeli i počeli da pričamo. Kaže da ne voli svadbe, osjeća se tužno jer se nikad neće udati… Progovara alkohol iz nje. Dunjo, a jesi li i ti mirisna ka ova domaća koju pijemo? upitah je. Nasmijala se i prišla da me poljubi. Ljubili smo se dugo, stiskao sam joj guzove… Želim da te jebem!
 
Idemo do mene rekla je. Živjela je u nekoj staroj kući, sa gomilom mačaka. Ušli smo u spavaću sobu koja je mirisala na vanilu, bacio sam je na krevet, podigao joj noge i svukao gaćice. Ostala je samo u suknji.. Počeo sam da joj ližem pičku, tako je njena breskvica bila ukusna, mirisna… Pitala me da li mi smeta da joj ližem dupe i da jebem u guzu.. Naravno da ne smeta… počeo sam da ližem, stavljam prst u guzu.. Bože kako je mirisala… Kurac sam joj nabio odma, jer je toliko bio vlažan a njena guza spremna..
 
Jebao sam je dugo u guzu,…procitaj vise na Pusica.com