Divan sex sa dvije studentice iz Splita

Nakon ludog seksa u troje, iz jutarnjeg ljubljenja i maženja, nakon što sam ih probudio zamolile su da ih pričekam da se otuširaju. Samo sam se nasmješio i rekao:
 
– Požurite se, da me ne bi opet temperatura svladala.. -samo su se nasmijale i namignule mi, pa otišle pod tuš. 
 
Ubrzo su se vratile, a nisu se ni obrisale do kraja, pa sam navalio na njihove sise i sad sam ih ljubio i milovao dok su one ležale na krevetu poluraširenih nogu. Ubrzo sam se krenuo spuštati na niže sa njihovih sisa i sad sam Vedrani ljubio pupak dok mi je ruka bila među Olginim nogama i svrdlala joj prstima po pički koja je sve više curila. Zatim sam došao do Vedranine obrijane pičke i sad sam joj lizao klit dok sam rukom trljao Olgin klit i milovao onu tanku crtu crnih dlačica na njenom brežuljku. zatim sam jezik prebacio na Olginu pičku, dok sam Vedrani ugurao prste u njenu. Jebao sam ju žestoko prstima, a Olgin klit sam lizao kao sladoled, pa se uskoro čulo prigušeno stenjanje od njih dvije koje se nastavilo u narednih nekoliko minuta dok sam naizmjence mijenjao prste i jezik na njihovim pičkama, dok napokon nisu obje svršile zalijevajući plahtu ispod sebe svojim sokovima. Ja sam ih nastavio lizati, a one su me zahvalno gledale. 
 
Kad sam ih napokon prestao lizati obje su se brzo uspravile i polegle me na leđa, pa se bacile na lizanje mog kurca dok ga nisu nadigle u potpunosti, pa se obje naguzile i rekle:
 
– Hajde, sad nas izjebi najbolje što znaš.. -ja sam malo zastao, pa upitao. 
– A kondom? 
– Ma samo ti nas napuni.. -rekla je Vedrana, a i Olga je kimnula glavom potvrdno, pa me primila rukom za kurac i počela vući prema njima. 
 
Prekinuo sam se brinuti i odmah sam navalio na njihove dvije mlade pičke. Sad sam ih napokon mogao bolje pogledati i vidio sam da su im predivne. Bacio sam se ponovo na njih i lizao sam jednu pa drugu naizmjence, a onda ga zabio Olgi i počeo joj se zabijati kao lud. Znao sam da neću tako skoro svršiti jer su me iscijedile sinoć, a i bojao sam …procitaj vise na Pusica.com