Divan sex nakon 10 godina sa prijateljicom iz Osnovne

milf prijateljica
Kao po običaju , budan sam skoro cijelu veče , pa tako jednu veče mi se i posrećilo.. Na društvenoj mreži sam naletio na prijateljicu iz Osnovne. Tad , u 8 razredu je imala najveće sise u odnosu na druge curice . Nakon što sam pogledao njene slike , nisam mogao vjerovati. Koja riba.. Visoka , crne kose , sise ogromne , dupe za 10 , vitka.. Baš mi se dopala..
Krenuli smo u chat i tako , pisali smo par sati , vraćali se u stare dane. O svemu smo pričali i baš mi je bilo drago da sam je sreo.. Predložio sam joj kafu na što je rado pristala.. Jedva sam čekao dan.. i došao je..
Čekao sam je na stanici , a iz busa je izašla top riba , nakon što sam je vidio, kurac je odma odradio svoje..
– Hej.. divno izgledaš..
– Hvala , i ti isto.
I tako , mi na kafi , pričamo o svemu , cijelo vrijeme sam posmatrao njene sise , a ona se samo smješkala.. Živio sam u blizini , pa sam je uz kafu pitao da joj malo pokažem grad , mjesto gdje živim i tako.. Šetali , pričali.. Otišli smo do mene. Stan je bio prazan. Ponudio sam je pićem , a njoj se očito dopalo pa je odma skinula jaknu.. Primjetila je da mi se kurac digao pa me upitala..
– Šta je s njim? nasmiješila se..
– Oh .. izvini..
Ustala je i počela me ljubiti.. Mmm, kako sam ovo čekao jebote.. Odma sam zabio glavu u njene sise i uživao.. Skinuo sam je brzo i počeo lizati njene bradavice .
– too , to mi radi , ajde jače..
Nakon nekog vremena sam stao ispred nje , ona je skinula sve što je imala i jako ga nabila u usta.. Kako mi je to bilo divno.. Poslije mi je lizala jaja , pljuvala po kurcu.. Ustala je , bacio sam je na krevet , skinuo i zabio se u njeno međunožje..
Počeo sam lizati pičku.. – mmm , koliko uživam kad mi neko liže pičku , jače .. stavi prste molim te..
Bila je jako vlažna.. Uzeo sam kurac u ruku , trljao od pičku , a onda ga jako zabio.
– Aah , to , mm , aaah , jače , jače , jebi me molim te..
Htio sam se pokazati pa sam bio grub do maximuma. Sviđalo joj se to.. Bila je mnogo mokra , mnogo napaljena i uzbuđ…procitaj vise na Pusica.com